Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to ban?

Patryk51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się loguje do gry to wyskakuje mi regulamin do zaakceptowania, ale jak go potwierdze to pojawia się komunikat: wystąpił nieokreślony błąd. Upewnij sie że serwery ...

Opublikowano

hmm... u mnie działa wszystko, no nic to nie powinien być ban moim zdaniem bo jak jst ban to jest komunikat typu: "Twoje konto zostało zablkowane", albo "Naruszyles regulamin bla bla bla" Zbanowani pisali, że właśnie takie komunikaty mieli (;

Opublikowano

Jeżeli konto jest zbanowane wyskakuje przy logowaniu taki komunikat: "To konto zostało zbanowane za naruszanie warunków Regulaminu Świadczenia Usługi."

W innych przypadkach najnormalniej na świecie nie macie bana. :)

Opublikowano

Dear Customer,
We are contacting you to notify you that we have found your Need for Speed World account, to be in violation of our Terms of Service.
After completing an investigation of your Account, we have identified the following violation:
Promotion, encouragement and/or use of cheats, hacks or exploits.
Due to the above we have permanently blocked your access to the on-line gameplay portion of Need for Speed World.
Account closure is reserved for the most serious breaches of our Terms of Service, but can also be applied in cases where an account has accumulated a number of violations over a period of time.

na emailu właśnie znalazłem chyba wszystko już jasne, dzięki za pomoc do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...