Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BoL studio - nie uruchamia się, w pizdu....

BuBusio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam znowu kurewski problem z tym programem. Sprawa jest prosta, działał mi niecały tydzień, wszystko pięknie ładnie, dziś próbuje go odpalić i dupa. Otwieram jako administrator a on nawet nie raczy się włączyć, usuwałem starą paczkę i ściągałem nową, to samo. W ogóle nie otwiera BoLa....

Opublikowano

Mam ten sam problem działał mi wczoraj przez cały dzień aż do dziś godziny 3 rano kombowałem na ezie a dziś nic nie mogę zrobić bo nie mogę odpalić wgl nie działa ;/

Odpalam jako administrator bawie sie z tym od godzi 10 i nic nie mogę zrobić proszę o pomoc ;(

Opublikowano

Zrobiłem jak ty u góry i dalej nic się nie dzieję nwm może źle pobieram coś podaj linka skąd pobierasz jak możesz . A tak to próbowałem 4 razy usuwać i wypakowywać jeszcze raz .........;( nic nie pomaga help ;(

Opublikowano

@up. wejdz w folder appdata , znajdz tam folder BoL i usuń plik config.xml mi pomoglo tobie tez powinno

BTw. jest nie wiesz jak wejsc w ten folder to tam gdzie szukasz programow w pasku start wpisz %appdata%

@down. Nacisnij poprostu ten przycisk na pasku start otworzy ci się ten pasek z pokaz wszystkie programy itp. powinneś tam mieć też pole do szukania więc naciskasz na nie i wpisujesz %appdata%

Drugi sposob to wejscie w moj komputer i wpisanie lokalizacji recznie czyli

Dokladna lokalizacja w moim przypadku C:\users\KRZYCHU(tutaj wpisz swoja nazwe uzytkownika)\appdata\roaming\BoL

krzychu.jpg

Opublikowano

Niestety nie mogę tego znalesc może jaśniej powiedzieć jak mam znalesc ten plik który mam usunąć?

Znalazłem juz appdata ale nie mam tego pliku config.xml w folderze z bolem ...?

Oh Yea działa były tam jakieś inne opcje i usunołem wszystko i działa jak należy wielkie dzięki

Opublikowano

@up. wejdz w folder appdata , znajdz tam folder BoL i usuń plik config.xml mi pomoglo tobie tez powinno

Dziękówka, działa jak natura chciała :P Można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...