Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego programu używa mc grzesio

Sokol1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie a mianowicie jakiego programu używa mc grzesio do puszczania dźwięków w cs. Czy a się je ustawić na przyciski? Czy w tf2 też by tak się dało?

Opublikowano

Przypuszczam że ma podłączony telefon jako mikrofon i po prostu odtwarza dźwięki na telefonie tylko że słychać je jako by pochodziły z mikrofonu.

Ale nie jestem pewien.

Może to równie dobrze być zwykły odtwarzacz na komputerze zsynchronizowany z multimedialną klawiaturą i to nią wybiera dźwięki.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Przypuszczam że ma podłączony telefon jako mikrofon i po prostu odtwarza dźwięki na telefonie tylko że słychać je jako by pochodziły z mikrofonu.

Ale nie jestem pewien.

Może to równie dobrze być zwykły odtwarzacz na komputerze zsynchronizowany z multimedialną klawiaturą i to nią wybiera dźwięki.

Telefon na pewno nie, jest to jakiś prosty keybinder, który wymusza odtwarzanie dźwięku, ale nazwy programu nie znam. Zauważ, że przed puszczeniem jakiegoś dźwięku, czasami robi dziwne przeskoki/uniki postacią, klika jakieś przyciski ;)

Opublikowano

Lub po prostu dodaje na poziomie montażu...

Jeżeli było by to dodane na poziomie montażu to inni użytkownicy nic by nie słyszeli na TS3 :D no bo jak ....

Ten program to HLSS 3.0 sprawdzałem, tak jak ktoś wcześniej napisał

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...