Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Ban

chamillionaire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeważnie dają bana za "nie przestrzeganie regulaminu"

PS.

Ty pod bana też podchodzisz :)

nafson_gameplay.png
Opublikowano

na vk.com pojawiła się pewna informacja: Wojna z oszustami nadal.
Według informacji studio w nocy z 24 na 25 czerwca zablokowali 1020 kont
w Need For Speed World. Jak zwykle, ci oszuści, którzy używali
Speedhack, Treasure Hunt hack, short race, a także naruszyli warunki
użytkowania zostali zidentyfikowani dzięki raportom w grze. Dziękujemy
wszystkim za pomoc!

Ktoś umieścił takie info na faceeboku :)

Opublikowano

No info od ciebie @up troche mnie zszokowało . 1020 kont ? I tak już wcześniej banowali , że ledwo ktoś na wyścigi wchodził , ale no nieźle , muszę się przyznać , że w koncu robią cos z tą grą . Może będzie się grało tak przyjemnie jak kiedyś . Kto bana dostał ten ma nauczkę na przyszłość :)

Opublikowano

Ja osobiście używam FLPR, kiedyś hacka na diamenty i ostatnio wykorzystałem ( ale nie przesadzałem ) błąd to co było z samochodami darmowymi, o ile dobrze pamietam dodałem sobie 13 aut. No i bana nie mam i na pewno nie dostane.

nafson_gameplay.png
Opublikowano

13 ? Przecież 9 bodajże można było . Ale i tak czy siak nie zerwiesz bana bo patrzą na osoby , które mają 28994958395398498 nasranych aut z tego . Ja osobiście nie korzystałem wcale ;/ .

Opublikowano

Ja osobiście używam FLPR, kiedyś hacka na diamenty i ostatnio wykorzystałem ( ale nie przesadzałem ) błąd to co było z samochodami darmowymi, o ile dobrze pamietam dodałem sobie 13 aut. No i bana nie mam i na pewno nie dostane.

Nie bądz taki pewny czy nie dostaniesz ;)

Pisali na fejsie, że KAŹDE NADUŻYCIE jest grożone banem

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

nie każdy musi mieć facebooka

Ja to rozumiem... Ale wiesz, to jest EA, oni mają w to wyje<piiii>

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Bany lecą za tego buga z samochodami ;>

Nie, ja używałem i nie dostałem i nie dostanę. Ludzie dostają dlatego że są idiotami. Np dodają do widocznych osiągnięć np posiadane 150 samochodów. Następnie ktoś wysyła reporta. Że nie masz tych 150 wozów i ban :).

fs_pc.png

Opublikowano

No dokładnie . Przecież można było kupić auta a potem sprzedać i zostawić sobie powiedzmy 2 z każdego rodzaju . 0 bana bo administracja się nie domyśli ..

Opublikowano

Ja nakupiłem ze 40 tych porschaków :( a mogłem więcej, a nie doczepią się za powerupy bo ja samego nitra mam 4717 xD I nawet nie wiem jak się ich pozbyć 8S

Opublikowano

@Up Wstaw nitro we wszystkie konkurencje i używaj zawsze jak dostępne. Po jakimś czasie nitro magicznie zniknie.

@Topic

A czy za testowanie aut hackiem na jeździe dowolnej, można się czegoś obawiać ? (z tego bota na dowolne auto)

Opublikowano

heh Widzę Ze Bany Lecą i Tak Oto Ja Też się załapałem Na Bana :)

Napisałem Do EA Zapytaniem za Co Ban,,? Odpowiedzieli Za Oszustwa i nie postrzeganie Regulaminu :)

Ale po 2 lub 3 godzina Dostałem E-maila Od Nich z Przeprosinami Za Błąd i Ob banowali mi Konto :)

Ps: Jeśli macie Więcej Niż 4 Samochody z Buga To Macie że tak Powiem Przeje***

nfsw_DSH22PL.png
Opublikowano

Ja Użyłem tylko tego buga na 3 caymany i 3 dodge chargery a 150 aut nabiłem samemu :) i mam Wyje**** :P

co do 150 Aut To Oni Te Osoby Banują i Za Buga Mi Zbanowali Ale Miałem Farta Bo Przed Zbanowaniem Sprzedałem Te Fury

nfsw_DSH22PL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...