Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję ciekawych pomysłów na event.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję ciekawych pomysłów na event :). Nie chodzi o takie proste jak spleef, parkour, tylko coś bardziej "burżuazyjnego" :) Z góry dzięki za pomoc :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Nazwa Eventu : "Magazyn"

Ilość Osób : 10 - 30

Wielkość : Pomieszczenie 75 x 75,nie musi być "kwadratowe"

Chodzi w nim oto ,aby w owym pomieszczeniu administracja serwera rozstawiła dużo skrzyń ok. 100-200.Ma to być magazyn.Np. w co 3-8 skrzyni ma się znajdować jakiś przedmiot.Niektóre wartościowe ,inne mniej

To wszystko ode mnie

Mam jeszcze jedno pytanie : minecraftzasms.tk ,czy to na prawdę działa ? Może będziesz się orientował

Liczę na +

Opublikowano

A jeszcze jakieś takie fajne pomysły?

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Rozstawiaj skrzynki o odrebie 500 kratek od spawn i podawaj ich kordy a gracze beda ich szukać.

@kokoszka99

Dają Ci passy do konta tylko a nie do giftcoda, haczyk w tym ze do tego konta ma 100 osób dostęp...

Opublikowano

Można zrobić Labirynt - każdy blok będzie miał daną funkcję np blok redstone'a zamienia się w lawę itp. Można się tym trochę pobawić jak coś chętnie stworze plugin na potrzeby tego :)

Kolejny pomysł to skok do dołka 2x2 z wysokości 30 kratek :P

Można też zrobić Mini zawody w łowieniu ryb, łucznictwo itp.

Chętnie pomogę jeśli wgl szukacie pomocy ;D

Pozdrawiam i liczę na Like :D

Opublikowano

A coś jeszcze? :D

Opublikowano

Event mojego autorstwa: jakiś gracz ci podpadni robisz stos wg zaznaczasz aby nie mógł z niego wyjść teleportujesz wszystkich graczay i podpalasz. Heheehtrool

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Proszę o więcej, bo to troszkę mało :C

Opublikowano

Zabawa w szukanie skrzyń "Podchody" :

Admin podaje koordy skrzyni załużmy x:0

y:16

z:-2130

Cały serwer idzie na tą skrzynie gdzie może być dirt xD lub set prot4 :D .

Może podać takich 5 na raz .

Przy skrzyniach powinno być pvp pułapki itd :D .

Wiem ,że słabo opisałem ... ;(

• 11 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sprzątaczka :D - Jest 6 - 9 miejsc które każde miejsce jest ogrodzone szkłem. Event polega na tym że admin rozrzuca drewno, kamienie, diamenty, złoto, żelazo, emeraldy, piasek itd. i są tylko trzy skrzynki i jeden kosz. Do pierwszej skrzyni wkłada się drewno do drugiej kamień do trzeciej diamenty, złoto, żelazo i emeraldy a do kosza piasek, łóżko, brodawki, proch itd. .Wygrywa ten kto pierwszy posprząta swoją połowę.

Opublikowano

A może wielki labirynt każdy respi się gdzie indziej ukryte skrzynie w nim z przedmiotami włączone pvp pomiędzy graczmi i kto przeżyję ostatni lub znajdzie nether stara na srodku labiryntu wygrywa! :D

d63.png

• 5 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Event Mojego Autorstwa :D

"Stairway To HAVEN!"

To jest coś w stylu toru przeszkód... Gracze idą po OGROMNYCH schodach z tzw. "piekła" do tzw. "nieba" niestety przejdą do "nieba" tylko 3 osoby! (a i jeszcze na schodach jest peeełno pułapek które utrudniają Gre :3)
Reszta zostaje w Piekle ;3

No i oczywiście 3 pierwsze osoby które dobiegną dostaną nagrodę (zależy jaką administrator zrobi dla danego miejsca) i Już... Koniec Eventu :D

Jeśli ci się spodobał pomysł możesz dać duuużego     + Dziękuje :D

qNr1l5S.png
Pomogłem/Spodobał Ci się mój post?
Jeśli tak możesz dać Polubić dany post!... Dzięki.

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam łowienie świnek. Robisz na środku staw a dookoła boksy, a pod nimi każdy ma swój dołek do którego łowi (wrzuca świnkę). Wygrywa ten kto w określonym czasie zbierze więcej świnek. Musisz zaopatrzyć każdego w wędkę; zrobić w miarę duże okno, by dało się zarzucić wędkę. Nie zapomnij zablokować wyjścia z boksu.

5SlQjTQ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...