Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WTF?

BC'Seed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tym chujowym LoL'em? Już drugi raz wyjebało mnie z lobby, bo nie mogłem wybrać championa, i to nie był tylko mój błąd, bo dwa razy ludzie w lobby mieli dokładnie to samo. Kurwa, czy te nędzne chujki z Riotu nie umią zoptymalizować jebanego clienta?

Opublikowano

Młody uspokój się -.- Albo idź popłakać gdzieś indziej pamiętaj o tym, że Lol jest free2play ... ma mniej kasy od Valfe, które ma pieczę nad Dotą 2... u mnie do teraz nie pomogli mi z Dotą bo mam 12 fpsów i ping od 120-500 i się nie da grać po prostu, jak płacisz to wymagaj tak trudno napisać ticket do supportu ? Albo na forum Lola, a nie pokaż wszystkim lepiej jaki jesteś zły oraz jakiego wyrafinowanego słownictwa potrafisz używać. To tyle dziękuje dowidzenia :)

Opublikowano

To bug, spróbuj przeinstalować klienta, może pomoże. Też tak miałem, ale to był zwykły lag wybierania, chat w lobby normalnie działał i po prostu champy sie zacięły ale jak podczas tej ścinki kliknąłeś w champa to się odcinało. Meh.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...