Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HardCore [Ts3] [15s] [Frakcje] [Ogar Administracja]

TechPro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serva ! Gówno a nie serv H@ ma 12 lat pisze że 15 zapraszam na jego kanał hehe sami sie przekonacie ...

Kupiłem z graczem Stark_PL Svip na 2 dzień nam zajebali potem bana dostałem. Najlepsze jest to że Admin Tiver oraz H@ ProjektWybijSie siedzą na servie . Inni gracze mnie wyzywaja i Starka oraz gildie Assassins W której jestem. A ni nic potem wyzywali Tivera i nic . Gdzie na tym servie sprawiedliwość do tego HardCore co to za hardcore z rangami sVip za 6 zl sms .... z Vip 3 zl. Jesteście ch$# a nie Administratorzy . Prosze nie wchodzcie na niego to oszuści !

s66.mineserv.eu:38216-Nie wchodzić !

H@ ProjektWybijSie dziecko 12 lat ....

Frakcje, lives, world guard , edit

Reklama wykonana przez gracza dominikos129.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serva ! Gówno a nie serv H@ ma 12 lat pisze że 15 zapraszam na jego kanał hehe sami sie przekonacie ...

Kupiłem z graczem Stark_PL Svip na 2 dzień nam zajebali potem bana dostałem. Najlepsze jest to że Admin Tiver oraz H@ ProjektWybijSie siedzą na servie . Inni gracze mnie wyzywaja i Starka oraz gildie Assassins W której jestem. A ni nic potem wyzywali Tivera i nic . Gdzie na tym servie sprawiedliwość do tego HardCore co to za hardcore z rangami sVip za 6 zl sms .... z Vip 3 zl. Jesteście ch$# a nie Administratorzy . Prosze nie wchodzcie na niego to oszuści !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...