Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PIŹDZIK

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo

chce sobie kupić piździka (skuter) na wrzesień (dojazd do nowej szkoły, bo przeszedłem gimbaze bez utraty życia ;_;) i od czego zacząć i jakie koszta?

Można skuter w bloku trzymać na klatce? Jakie prawo jazdy się zdaje czy karte motorowerową? Ile kosztuje skuter, byleby 60 jechał używany może być

czekam

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

NA ROWERZE JEZDZIJ GRUBASIE JEBANY A NIE BEDZIESZ SKUTER ZA 20 TYSIENCY KUPOWAL I JESZCZE PIENIONDZE OD MATKI NA PALIWO BRAL

Opublikowano

NA ROWERZE JEZDZIJ GRUBASIE JEBANY A NIE BEDZIESZ SKUTER ZA 20 TYSIENCY KUPOWAL I JESZCZE PIENIONDZE OD MATKI NA PALIWO BRAL

NIE JESTEM PARADIŚĄ WIĘC NIE MUW DO MNIE GRUBASIE SUKFOOOOOOO GTFO PLZ NOW OK?

Opublikowano

NIE JESTEM PARADIŚĄ WIĘC NIE MUW DO MNIE GRUBASIE SUKFOOOOOOO GTFO PLZ NOW OK?

TERZ MASZ BOCZKI, WIDZIAŁEM

Opublikowano

Kaś gratulacje zdania gimbazy. MPC jest z Ciebie dumne. Dostaniesz plakietke.

KURWA NO PRZECIEŻ, DWA RAZY KIBLOWAŁEM ALE TO Z PSZYRY W PODSTAWUWCE NO NIE xD ;/

Opublikowano

Jak ci nikt nie zajebie skutera to możesz go trzymać, motorowerowa.

Opublikowano

Hejo

chce sobie kupić piździka (skuter) na wrzesień (dojazd do nowej szkoły, bo przeszedłem gimbaze bez utraty życia ;_ ;) i od czego zacząć i jakie koszta?

Można skuter w bloku trzymać na klatce? Jakie prawo jazdy się zdaje czy karte motorowerową? Ile kosztuje skuter, byleby 60 jechał używany może być

czekam

1. Zależy od mieszkańców. Jednym może się to spodobać, a innym może przeszkadzać. Kwestia porozumienia z sąsiadami.

2. Nie wiem czy się coś zmieniło, ale było tak, że poniżej 18-ego roku życia wymagana była karta motorowerowa, a powyżej w sumie nic. Ale zapewne dowód by się przydał.

3. Zależy czy chcesz nówkę czy używany... musisz liczyć około tysiąca na coś porządnego.

Opublikowano

1. Zależy od mieszkańców. Jednym może się to spodobać, a innym może przeszkadzać. Kwestia porozumienia z sąsiadami.

2. Nie wiem czy się coś zmieniło, ale było tak, że poniżej 18-ego roku życia wymagana była karta motorowerowa, a powyżej w sumie nic. Ale zapewne dowód by się przydał.

3. Zależy czy chcesz nówkę czy używany... musisz liczyć około tysiąca na coś porządnego.

2. Mam dowód. Karta to nie problem.

3. Używany, byleby jeździł.

Opublikowano

Jaki budżet posiadasz?
Na wstępie trzeba zacząć od tego, żebyś nie kupował żadnego chińczyka to największy shit jaki może być ale w sumie z racji, że będziesz dojeżdżał tylko do szkoły to już twój wybór.
Kilka lat temu ojciec kupił Zipp triad 2 za 4300zł! Za tą kasę można było kupić coś na prawdę dużo lepszego ale cóż wtedy ani ojciec ani ja się na tym nie znaliśmy, co prawda frajda z jazdy była no ale z czasem te 65km/h stawało się tak monotonne, że nie mogłem patrzeć na ten skuter.
Miałem na nim kilku incydentów lecz do dzisiejszego dnia jakoś się trzyma niestety jego wartość nie przekracza 500zł więc sam widzisz jaki jest sens kupowania chińczyka w dodatku nowego.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Około tysiąca? Za tysiąc to on może kupić sobie połamanego, zatartego chińczyka :|

Za 3 tysiące wyrwiesz coś fajnego co się nie rozpadnie po pół roku.

Każdy, kto przed 19 stycznia 2013 r. nie ukończył 18 lat lub nie ma dawnej karty motorowerowej, musi zdać egzamin na nową kategorię prawa jazdy AM. Jeśli tego nie zrobi, nie może jeździć motorowerem ani skuterem.

Więcej tutaj: KLIK

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ja mam skuter na zbyciu, za 2k ci moge DAĆ (nie sprzedać xD ), stan stabilny, kolor czerwony dorzucam kask, wiecej info na pw bo zakaz handlu xD

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Tak trzymaj go na klatce, to długo się nim nacieszysz -.-

Jeszcze dojdzie do tego lato i ludzie będą trzymać tam wózki i żeby przejść, to trzeba bzie nauczyć się napieprza salta :P

Jak wiesz jaką masz dzielnice, to możesz pod śmietnikiem sobie zostawić i nie zapieprzą, a jak jakaś niepewna, to zostaje wynajęcie jakiegoś garażu/wymiana na rower.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Około tysiąca? Za tysiąc to on może kupić sobie połamanego, zatartego chińczyka :|

Za 3 tysiące wyrwiesz coś fajnego co się nie rozpadnie po pół roku.

Każdy, kto przed 19 stycznia 2013 r. nie ukończył 18 lat lub nie ma dawnej karty motorowerowej, musi zdać egzamin na nową kategorię prawa jazdy AM. Jeśli tego nie zrobi, nie może jeździć motorowerem ani skuterem.

Więcej tutaj: KLIK

Za używany, a takowy chce Kaś, na pewno nie musi wykładać więcej. Ostatnio akurat widziałam w jednym sklepie skutery i nówki spokojnie za 1500 zł można dostać.

Opublikowano

Za używany, a takowy chce Kaś, na pewno nie musi wykładać więcej. Ostatnio akurat widziałam w jednym sklepie skutery i nówki spokojnie za 1500 zł można dostać.

Prosze cie.. nie polecaj mu tego szrotu z auchana.. Kup coś markowego, przynajmniej pewność będziesz miał, że ci się nie rozpadnie podczas jazdy.

Opublikowano

Tak jak mówię, byleby jeździł, nie więcej niż 60km/h, żeby się nie psuł. Może być używany, podeślijcie jakieś oferty.

LUDZIE, nie chce stuntować (chyba tak się to pisze) ani szaleć, tylko jeździć do szkoły i do domu.

Opublikowano

Kup sobie chińczyka za 2tyś. Ale żeby móc się poruszać legalnie musisz mieć prawojazdy kat. AM kosztujące coś koło 700 zł.

Albo karte motorowerową, którą zrobiłeś przed 19.01.2013r.

Weź usuń tego pedalskiego avatara.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Tak jak mówię, byleby jeździł, nie więcej niż 60km/h, żeby się nie psuł. Może być używany, podeślijcie jakieś oferty.

LUDZIE, nie chce stuntować (chyba tak się to pisze) ani szaleć, tylko jeździć do szkoły i do domu.

No i co? Chcesz jeździć szrotem który się rozpadnie po kilku przejażdżkach? Zaraz zacznie się silnik sypać albo coś.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...