Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Mały przyrost LP

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż jestem w brąz 1 w tej chwili. Wczoraj miałem 79 pkt i po 5 wygranych rankedach mam 95 pkt. Ktoś może mi wytłumaczyć czemu tak wolno mi idzie? Ciągle przeciwnicy są w silverze (goście z drużyny też) i nie mam pojęcia czemu tak marnie mi idzie... Jakieś wytłumaczenie ocb?
@edit
Wiem że było mnóstwo tematów ale dalej nie kumam o co z tym chodzi.

Dodam że mam 120 gier w brązie i win ratio jakos 54%

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

masz Małe MMR ( ukryte Elo wygraj parę meczy to sie wyrówna )

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

W tym sęk że wygrałem teraz na 12 ostatnich gier 11 i nie wiem co jest grane. Dodam, że jeszcze 2 dni temu kiedy zacząłem nabijać te winy dostawałem 15-25

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Wy też ludzie ciemni jak Obama.

W I dywizji leci Ci tak mało i dużo tracisz, bo system sprawdza czy faktycznie zasługujesz na Silver V bo z niego już się teoretycznie spaść nie da.

Takie życie :)

Wbijesz Silver V i będzie znów po 20 pkt.

Opublikowano

Na 6 postów jedna odpowiedź jest poprawna, that's bad. Prawda jest taka, że w 1 dywizji każdej ligi dostajesz zdecydowanie mniej punktów. Po wbiciu silvera czy gdzie tam chcesz punkty wrócą do normy.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

dostajesz tak malo bo chca sprawdzic czy napewno zaslugujesz na przejscie do Sliver V [tylko oczywiscie sam meczu nie wygrasz] wiec jesli masz zamiar przejsc to znajdz sobie dobrego kolege i idz z nim na jakas linie najlepiej adc/supp bo ciezka jest przejsci z I do V wiem bo sam wchodzilem x4 do Sliver I i x4 spadałem do Sliver II teraz jestem x5 i ciekawe czy tym razem mi sie uda

Opublikowano

Bo gdy zbliża się seria to leci coraz mniej...koniec

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

W I dostaje się mniej niż w pozostałych

Nie jeżeli masz dużą różnicę winów do lostów.

Sam na g1 dostawałem po 30lp za win i -15-20 za losta.

League of Legends

Opublikowano

Ale wy wszyscy jesteście ciemna masa...

Do każdej dywizji trzeba mieć określoną ilość przewagi win nad lose i wymagane "ELO" (można an lolkingu zobaczyć jakie ok. elo mamy)

Np, żeby mieć złoto trzeba mieć 30 wygranych więcej niż lose

Więc jak na srebro I wbijesz z 17 win więcej to nie będziesz dostawał po 25 bo wtedy złoto będziesz miał na 23 win na + tylko tyle LP żeby się zrównało do ok 30+

tak samo w brąz-silver.

Jak ktoś wbije na Silver I z 23 winami więcej to będzie dostawał po 20-25 LP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...