Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Texture packow bez piasku , mgly trawy i soundpacku bez dzwiekow samolotow , wiatru itp

michalbtm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma sie co rozpisywac wszystko zawarlem w temacie dodam tylko ze przyje mowniez wszystkie inne porady i przydatne mody lub info jak zrobic cos takiego

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Niestety nie ma texturepacków na redukcję dźwięków , jedynie configi , ale nie wiem czy to w ogóle możliwe , propo texture pack'a , może być taki który tylko koloruję wrogów i sojuszników

Opublikowano

up co do redukcji dzwiekow to watpie aby byl taki texture pack :D bo to zaprzecza logice chyba chodzilo ci o soundpack , próbowalem komendy r_fog 0 która istnieje ale zamiast dzialac to wysyla mi to jako wiadomosc na chacie i nic sie nie zmienia . A o te jak ty to nazywasz kolorowanie wrogow to bym poprosił :D ( w wiekszosci cheatów chyba sie to nazywa chams :D ) .

Pozatym co tak ubogo jest teraz w te cheaty , jak gralem 2 lata temu to wszedzie byly darmowe aimboty i wallhacki

1377531174_U173186.jpg

Budowniczy
Opublikowano

O kurwa czlowieku w konsoli wszystko co wpiszesz pojawi sie na czacie musisz o tak wpisywac komendy wszystkie /r_fog 0 /fx_draw 0 /r_normalmap flat /r_distortion 0 /cg_brass 0 /fastskin 1 /snaps 30 /maxpackets 100 /r_detail 0

Nie jestem pewien czy jeszcze dzialaja co do dzwiekow usun folder miles z folderu gry to bedziesz slyszal tylko graczy ich bronie kroki etc nie ma tej muzyki w tle i etc.

PS: nie wiem czy te komendy jeszcze dzialaja dopisz jeszcze /r_filmusetweaks 1 co do tego miles zawsze dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...