Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Na szybko QBB-95.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szybkie pytanie odpowiedź tak/nie.

Czy jak mam pakiet z mg36( nie ten mg i vipery tylko ten wcześniejszy), to opłaca mi się na 21 lvlu kupować qbbczke?

Będzie dużo gorsza czy mało gorsza?(tu odpowiedź gorsza/lepsza)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Też bym sb QBB zakupił, ale mi szkoda hajsu na medyka bo gram tam od święta ;p Ale kumpel ma i ciśnie ładnie :) Zależy czy lubisz na dystans grać.

Opublikowano

Qbb jest lepsze od mg36, jeszcze jak masz m145. Jeszcze lepiej z dodatkami viper, nemezis i predator

Precyzyjna. ;)

Tak, opłaca Ci się, 10.000 killi z tego cudeńka robi swoje. Ale lepsze zwykłe M145 do tego.

Opublikowano

Osobiście wole medyka jako "maszynowego snajpera", lubie dystans 150+, mój rekord to bez zadnego oszukiwania 328 metrów.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Zwykłe m145 jest lipne troche. Ja wole deserta - więcej widać ;]

Nie jest lipne. Dla QBB i ogolem medyka jest zajebiste. Chociaz desert lepsze do mg36, ale znowu mg36 nie powinno sluzyc do snajpienia.

Takze Zwykle M145, precyzyjna, piranhia, nemesis i miazga.

Opublikowano

Kupuj i nie zastanawiaj się mam większość broni na medyku a nawet wszystkie i QBB-95 jest najlepsze :D

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Co dają dokładnie te piranha? kupowac ten pakiet z oldschoolowymi dodatkami? bo musze i tak wyslac smsa za 7zł a tak jak bym wyslal za 25 i 7 na poczekalnie, to by na qbbczke starczyło.

25hmxok.png

Opublikowano

Co dają dokładnie te piranha? kupowac ten pakiet z oldschoolowymi dodatkami? bo musze i tak wyslac smsa za 7zł a tak jak bym wyslal za 25 i 7 na poczekalnie, to by na qbbczke starczyło.

W związku z tym, iż QBB jest na DALEKIE i średnie odległości, to dodaje chyba +5 o mg na daleki dystans (i średni), więc do QBB jest to stworzone. Z Viperami ciężko, bo jeszcze nemesisa trzeba wsadzić.

Powiem tak:

M145, precyzyjna zostaje i masz dwa warianty:

- Viper, Taktyczna

- Piranhia, Nemesis

Ciezko mieszac Vipery z Nemesisem, bo to wcale nie zdaje egzaminu. Jesli grasz na jednym slocie, to spoko. Odczujesz to, ale to w koncu jeden slot. Na dwoch starczy Ci 60/120 ammo. ;)

Opublikowano

Mam juz qbbeczke, gra sie miodzio lepiej niz z mg36, staty minimum 20/0-10. Jutro kupię poczekalnie i bedę próbował z nemesiską i piranią

/Nie pisz takich postów ~Keniger

25hmxok.png

Opublikowano

Dla mnie jest dobra lecz tylko na dalszy zasięg. Mg-36 jest na każdy zasięg po prostu broń uniwersalna na twoim miejscu zostawiłbym sobie mg36 lecz jak chcesz :D jak masz kasę to kupuj śmiało dobra broń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...