Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Połączenie MySQL do strony /// Lista Zmarłych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam plugin YHardcore własnosci ycard, w tym pluginie można podłączyc sie do MySQL, podłączyłem sie i nie wiem jak zrobić liste zmarłych graczy na serwerze, może mi ktoś pomóc ?

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

Witam, mam plugin YHardcore własnosci ycard, w tym pluginie można podłączyc sie do MySQL, podłączyłem sie i nie wiem jak zrobić liste zmarłych graczy na serwerze, może mi ktoś pomóc ?

' liste zmarłych ' hm ? ci co umarli.. jak chcesz zeby to wyglądało rozpisz sie ^_^

Opublikowano

' liste zmarłych ' hm ? ci co umarli.. jak chcesz zeby to wyglądało rozpisz sie ^_^

Jakaś strona gdzie są aktualnie zmarli gracze, i można klikać w ich nicki a tam pisze do kiedy mają bana, nie musi być głów skinów.

Jakaś strona gdzie są aktualnie zmarli gracze, i można klikać w ich nicki a tam pisze do kiedy mają bana, nie musi być głów skinów.

A co do grafiki to moze byc tak jak na mc.skkf.net lub inaczej, mi to wszystko jedno ważne aby było :)

Opublikowano
 to moze byc tak jak na mc.skkf.net

to mnie rozjebało ... :O Tam grafike robił sam skkf :! :D

Poucz się troche w php i poczytaj jak polączyć sie z MYSql ;) tydzien nałuki i będziesz miał ^_^

// edit

Skombinuj sobie jakis plugin który przejdzie do strony np.

http://cos.pl/dodajGracza.php?nick=$nick&doKiedy=(data+naIle)

Cos w tym stylu ^_^ i doda jakby wpis na stronie ;)

Opublikowano

to moze byc tak jak na mc.skkf.net

to mnie rozjebało ... :O Tam grafike robił sam skkf :! :D

Poucz się troche w php i poczytaj jak polączyć sie z MYSql ;) tydzien nałuki i będziesz miał ^_^

mówiłem że mnie nie obchodzi grafika, mnie obchodzi samo połączenie, strone już mam tylko że mi sie nie chce robić, teraz czekam tylko na odp jak to połączyc a że ty nie wiesz że to forum polega na pomocy i że nie rozumisz to twoja sprawa.

Opublikowano

Chodzi Ci o to, ze jak gracz umrze na serwerze to na forum jest napisane kto zginal, kiedy, do kiedy ma bana i jak zginal?

I7qepLc.png

Opublikowano

Chodzi Ci o to, ze jak gracz umrze na serwerze to na forum jest napisane kto zginal, kiedy, do kiedy ma bana i jak zginal?

tak

tak

Tak naprawe chodzi mi tylko o to aby pisal nick i do kiedy ma bana /// tylko tyle

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...