Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Triador.pl & Darmowe Katakumby! :)

Piotrek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie.

Przedstawie Wam bug na darmowe katakumby na serwerze Triador.pl

Jedyne czego potrzebujemy to kilku osób by te katakumby przejść, troche czasu no i eq na dt.

Bug polega na tym, że nie potrzebujemy zasuszonej głowy.

Robimy pierwsze piętro normalnie, dropimy klucz oddaajemy...

Drugie piętro( szukamy zółwia który oczywiscie jest zbugowany bo jest w ścianie ). Po znalezieniu go teoretycznie potrzebujemy dać mu zasuszoną głowe która dropi z bossów lub z item shopu ją dostać mozemy a tu benc, dajemy jaki kolwiek item np. potke na żółwia i nas przenosi.

Radze korzystać póki mozna, teraz już wiecie skąd ta topka ma tyle pereł i takie eq, miałem tego nie udostępniać ale już tam nie gram, powodzenia i pozdrawiam!:)

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Brawo, zniszczyłeś właśnie do końca gospodarkę tego serwera. Nie gram tam, ale wiem że na pewno nie było to najlepsze zagranie z twojej strony, gdyż bug zaraz zostanie wyeliminowany.

Opublikowano

Brawo, zniszczyłeś właśnie do końca gospodarkę tego serwera. Nie gram tam, ale wiem że na pewno nie było to najlepsze zagranie z twojej strony, gdyż bug zaraz zostanie wyeliminowany.

No nie wiem, Lourt za kase z serwera wyjechał sobie na wakacje a on tylko ma dostep do plików, wiec maja czas bo korzystac:)

xfbf.png

Opublikowano

Hahaha, tyle na ten temat. :D Lourt na Wakacjach więc fajnie będzie, dobrze, że już tam nie gram, szkoda tylko, że wydałem 50zł na IS ale chu* tam :P.

Opublikowano

ale macie nasrane w glowie. a co to za roznica jak i tak wejscie do DC mzoe wejsc jedna grupa na jednym kanale, i dopoki im si eczas nie skonczy nikt inny nie wejdzie. a po 2 to jest priv co za problem zdobyc czaszke OMG jakie zalosne tematy zakladacie

Idz tam, daje ci tydzien na zdobycie czaszki... czekam na screena. :-)

Poza tym nie, nie ma tam tak, że jedna grupa na jeden channel :)

xfbf.png

Opublikowano

Ale jestescie glupi, co wam po bledzie jak jedna grupa z 1 chanelu

A czytaj co wyzej napisalem chłoptaś, a nawet jakby tak było to i tak zawsze jest zarobek jak cholera, za jedno dc masz kilka pereł, metale i inne syfy ktore warte sa sporo :)

xfbf.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...