Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wywalanie z serwera po 5-20 minutach

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie normalnie bez żadnych cheatów, bez wyzywania normalnie, też tnie często i zawsze jak mnie wywala to piszę "Zostałeś wyrzucony z serwera". Czy to może coś być z punkbusterem? Trzeba go zaktualizować albo coś w ten deseń? Jak gram w inne gry to nie tnie, w bf 2 nie wywala mnie nigdy..

Opublikowano

Wcale.. Mam usasa a go w ogóle nie używam ;P Grałem na dwóch serwerach i na tym i na tym wywaliło.. A jak wszedłem na snajpera to w ogóle nie wywala..

Opublikowano

Za niski lvl/za wysoki lvl, broń nie ta, nie stosowanie sie do reguł/ za wysoki ping. Albo jesteś w weryfikacji na t4g.

Opublikowano

Jaką masz broń na nie-snajperze? I na jakich serwerach? Polskich czy zagranicznych?

Bo to wygląda na zwykły kick od admina który mozna dostać od shotgunów, famasów, po bycie za dobrym na serwerze ;)

Nie ma co się przejmować tylko grać na dobrych serwerach :) ( choć pb możesz zaktualizować, nie zaszkodzi ale to nie od tego Cię wywala)

LOL

Opublikowano

Na pewno: pnkbstr failrule czy coś. Ja też tak mam,ale wtedy gram później i nie wywala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...