Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 błąd z myszką

TheHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, z tej strony ThEHaRd. Mam w Cs 1.6 dziwny problem otóż po obróceniu myszki sypią się klatki i to takie że to... Szok! :D

Wyłączenie akceleracji nie pomogło. Sprzęt jest ok wszędzie działa. Karta graficzna też jest ok. Pls pomóżcie! xD

Opublikowano

Nie Intel Core, dodatkowo mogę napisać że od pewnego czasu tak się zaczęło robić :/ bo trzy dni temu było ok aha i jak coś to non steam

Opublikowano

Ja ci w 100% pomogę. Masz proces stij.exe. Włącz menedżera zadań i zminimalizuj go. Wejdź do "C:\WINDOWS\system32\jmdp" na windows 7 inne będzie. Usuń plik stij.exe i szybko w menedżerze go wyłącz. I po sprawie :p

1921.png

Opublikowano

Lol boje się :P. Usuwanie plików systemowych... zastanowie się nad tym. aha to jest malware...

Działa! Ale zamiast usunięcia tego zalecam po prostu przeskanować kompa MBAM i usunąć pliki, wyjątkowo się wkurzyłem na tego Cs 1.6. Sprawę może również powodować wall Hack. Kuzyn mi jakieś gówna pobiera i potem tak jest. Proszę o zamknięcie tematu. Dzięki xBluntx! Twoja zasługa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...