Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Survival][Bez Vip'ów] GreenCraft! [Rekrutacja Na Moderatora]

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GreenCraft

informacje.png

16.gif Typ: Survival! + Gildie

16.gif Sloty:25

16.gif Ip:s6.pixelteam.net:25925

admin.png

GreenWoodPolish - HeadAdmin, Obecnie trwa rekrutacja więcej na serwerze ;)

KociaKula - Mod

info.png

Jest to nie wielki serwer Surival+Factions, Który ma udowodnić że małe serwery nie są złe! Serwer na 100% Nie padnie po tygodniu! Posiadamy ładny nie duży spawn mob arenę pełną zabawy, I wspaniała atmosferę, Zapraszamy! ;)

Opublikowano

Nie polecam serwa bałagan na spawnie

Na spawnie panuje chaos

jak napisałem adminowi w sposób kulturalny co sadze o serwie i co bym pozmieniał dostałem bana

Z rozmowy z adminami wynika z tego że mają po 13 lat zero kultury

Także nie polecam

Pozdrawiam

Bardzo dobry serwer, polecam. <znam się>

Ta jasne kolega sie zna w nabijaniu postów wchodzi na serwa na 5 sekund i wychodzi że ci jeszcze bana nie dali za to

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Nie polecam serwa bałagan na spawnie

Na spawnie panuje chaos

jak napisałem adminowi w sposób kulturalny co sadze o serwie i co bym pozmieniał dostałem bana

Z rozmowy z adminami wynika z tego że mają po 13 lat zero kultury

Także nie polecam

Pozdrawiam

Ta jasne kolega sie zna w nabijaniu postów wchodzi na serwa na 5 sekund i wychodzi że ci jeszcze bana nie dali za to

Nie daliśmy nikomu bana bez powodu, 0 Kultury... Śmieszny jesteś wiesz? Dbamy o ład na czacie i serwerze :) Banujemy nodusy. Chaos na spawnie, Moja wina że gracze sobie tam biegają? ;) Co ma wiek do serwera? ;) Staramy się aby było jak najlepiej, Nie ma żadnych vip'ów i innych głupstw 80zł miesięcznie płacimy z własnej kieszeni ;)

Pozdrawiam.

Co do tego kick'a Bardzo przepraszam, Moderator który go nadał został ukarany ;)

Opublikowano

I jeszcze kłamie człowieku ja grzecznie napisałem na czacie że mi sie serwer nie podoba i spawn jest nie ogarnięty po czym napisałem "Powodzenia z serwem Elo" i BAN za co sam bym wyszedł

BAN za wyrażenie opini o serwerze. Nikogo nie obraziłem.

Napiszcie w regulaminie tabliczkę ZAKAZ WYRAŻANIA OPINI O SERWIE BO BAN jak by coś takiego było to bym nic nie pisał.

Pozdro ...

1315741014-U286260.png

Opublikowano

Recenzja serwera:

serwer posiada ode mnie 4 punkty w skali 0/5.

Serwer otrzymał minusa gdy tylko wszedłem na serwer.

nadrobili to jednak stosując komendy które są moim zdaniem troszkę trudniejsze od innych.

Admin napisał wyraz "choć" na zaczęciu mojej gry na tym serwerze.

Dowiedziałem się że jest dyslektykiem lecz nie wpłynęło to na ocenę serwera.

Moderatorzy ogarnięci a zwłaszcza Moderator "DziobakPL7"

Admin główny jest również ogarnięty.

Na miesiąc muszą wydać 80 zł za stronę + serwer.

Moim zdaniem na serwer warto jest Wejść!

Pozdrawiam :)

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

2@up To nie możliwe że daliśmy bana, Za wyrażenie opinii. Jedyną osobą której daliśmy kick'a za wyrażenie opini, był pewien gracz (Nie pamiętam nicku). Który napisał: "Serwer do dupy", Owszem to jest opinia, Jednak z użyciem słów wulgarnych. A te są natomiast zakazane, na serwerze ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Na prośbę autora, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...