Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odprzerobienie Xboxa 360 ?

BarTeXiN.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko !

Czy mogę od przerobić swojego Xboxa 360 ?

Mam LT 3.0 , jest Slim.

Wiem , że było coś robione w środku.

Opublikowano

Możesz, aczkolwiek jeśli nie potrafiłeś przerobić, to odprzerobić też Ci się nie uda.

Robi się to identycznie jak przy przeróbce, tylko, że zamiast przeróbki wgrywasz oryginalny firmware.

Mówiąc krótko, musisz rozkręcić xboxa, napęd z konsoli podłączyć kablem SATA do komputera i przez program jungleflasher wgrać do napędu FW.

Jeśli uważasz, że dasz radę to pisz, opiszę Ci to dokładniej lub dam link do tutoriala.

Pamiętaj, że musisz mieć DVD Key.

Opublikowano

Spytałem się tej osoby czy może od przerobić i powiedział , że nie bo jest przelutowana ścieżka.

Jest jakiś inny sposób, żeby go od przerobić ?

Opublikowano

Siemanko !

Czy mogę od przerobić swojego Xboxa 360 ?

Mam LT 3.0 , jest Slim.

Wiem , że było coś robione w środku.

po co ci to?

Opublikowano

Jeżeli już przerobiłeś konsolę nie ma możliwości aby ją odprzerobić ^.- możesz jedynie przerabiać na dalesze dashe itd

Opublikowano

Od tego jest LT 3.0 , można grać normalnie na multi ale ihasem trzeba wypalić

Ale jest ryzyko bana. Różnie bywa , ryzykować nie chcę.

Opublikowano

Na facie byla to tylko kwestia wrzucenia orginalnego oprogramowania do napedu z prawidlowym dvd-keyem. Na slimie podejrzewam ze jest podobnie, a to ze sprzedawca mowi se jest przelutowana sciezka to prawdopodobnie fake, bo przerobka dot. tylko fw napedu.

Opublikowano

Nie da się od przerobić Xboxa ale śmiało możesz grać ponieważ najczęściej Microsoft banuje gry które są przed premierą czyli np. gra ma premierę 18 lipca a ty włączysz ją online 7 lipca to jest największa szansa na bana.

Tak rzadko dają ja grałem przez miesiąc w Bf 3 na LT 3.0 w multika i bana nie dostałem ale jak nie chcesz ryzykować to proszę doceniam to :)

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Na facie byla to tylko kwestia wrzucenia orginalnego oprogramowania do napedu z prawidlowym dvd-keyem. Na slimie podejrzewam ze jest podobnie, a to ze sprzedawca mowi se jest przelutowana sciezka to prawdopodobnie fake, bo przerobka dot. tylko fw napedu.

w slimie już trzeba lutować, ale i tak nie powinno być problemu z wgraniem orginalego fw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...