Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żarty o bombach i inne debilizmy

Daevoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś mówili o kolejnej "bombie" w szpitalu. Ja se tak pomyślałem i doszedłem do wniosku że to jakieś kompletne zjeby. Kurwa , bardzo śmieszne. Co ich takiego w tym śmieszy w tym, przez takie coś przecież ludzie mogą zginąć !

Opublikowano

Ja tam lubie jak ludzie cierpią i umierają, taką bombe w szpitalu podłożyć to w sumie i tak dobre rozwiązanie, przyspieszysz to do czego służba zdrowia i tak od dawna dąży... :)

xfbf.png

Jeżeli szukasz GM lub Grafika na swój serwer Metin2 to pisz smiało na pw.

Opublikowano

Powinno się te kurwy karać najsurowiej jak się da.Przez takie "Żarty" ludzie mogli stracić życie.

Ale jak widzimy nawet na naszym forum są też takie wyrzutki społeczeństwa których takie coś "śmieszy"

Opublikowano

Powinno się te kurwy karać najsurowiej jak się da.Przez takie "Żarty" ludzie mogli stracić życie.

Ale jak widzimy nawet na naszym forum są też takie wyrzutki społeczeństwa których takie coś "śmieszy"

Spójrzmy na to racjonalnie, polska medycyna tylko idzie w strone tego, by nas wszystkich pozabijać by mieć kase i nic więcej ;) Chill

xfbf.png

Opublikowano

Gratuluję mądrości :/ . W sumie polska jest kamerowana podsłuchiwana itp. . Co następne ?! Żart o bombie termojądrowej ?!

Opublikowano

Spójrzmy na to racjonalnie, polska medycyna tylko idzie w strone tego, by nas wszystkich pozabijać by mieć kase i nic więcej ;) Chill

Racjonalnie myśląc to Ty dla mnie idiotą jesteś. Polska Medycyna stoi na bardzo wysokim poziomie tylko cały NFZ to psuje bo na ratowanie ludzkiego życia szpitale nie mają pieniędzy.Jak nic nie wiesz to lepiej się nie udzielaj.Tak będzie najlepiej

Opublikowano

Racjonalnie myśląc to Ty dla mnie idiotą jesteś. Polska Medycyna stoi na bardzo wysokim poziomie tylko cały NFZ to psuje bo na ratowanie ludzkiego życia szpitale nie mają pieniędzy.Jak nic nie wiesz to lepiej się nie udzielaj.Tak będzie najlepiej

Oj uwierz, wiem dużo... ale co tam, oni i tak wolą sobie wypić kawke później zrealizować zgłoszenie... i oni niby kasy nie mają co ty pieprzysz, za dużo telewizji i tych kłamstw, po co ratować ludzi skoro ordynator moze sobie kupić nowe autko, hmm?

@down

a no i o tym właśnie pisze :)

xfbf.png

Opublikowano

Glinka dobrze gadasz. Nfz to przecież takie cioty że omg. Dostaną 2 miliony a jutro kurwa nie ma po tym śladu

Piotrek albo jebnij się , ale tak porządnie młotem albo idz wytrzezwiej

Opublikowano

Obejrzał wiadomości i temat musiał założyć ..

a co do tematu bo warna nie chce zgarnąć

to oni są pajacami ^^

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ta, na wysokim poziomie? Może w większych miastach. Ja byłem ze złamaną ręką w nadgarstku, na pogotowiu, zrobili zdjęcie rentgenowskie, wywołali, no i chuj - wlazłem do gabinetu, i stwierdzili że nie ma złamania, zwykłe zwichnięcie. Dzień później z tego samego zdjęcia mnie składali w większej miejscowości :).

Ale faktycznie kurwa, chujowy żart. I się do tego do końca życia nie wypłacą :]

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Ja tam lubie jak ludzie cierpią i umierają, taką bombe w szpitalu podłożyć to w sumie i tak dobre rozwiązanie, przyspieszysz to do czego służba zdrowia i tak od dawna dąży... :)

Już mamy podejrzanego w sprawie podkładania bomb. Jest nim piotrek.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

TACY POWINNI IŚĆ DO PIEKŁA!!!
PRZECIEŻ TO CIĘŻKI GRZECH!!!!!!!!!!
CZY ONI MAJĄ W OGÓLE ROZUM I GODNOŚĆ CZŁOWIEKA???!?!?!??!111!!?!?!?

A tak w ogóle, to witam w polsce.

Z debilizmem nie wygrasz.

shoob.png

Opublikowano

Ja nie moge... Lubisz jak ludzie cierpią ?????????????? OMG

Kocham, jeżeli są idiotami, jestem za wprowadzeniem osobnego ustroju dla tej rasy ludzi, najlepiej rygorystyczna komuna.

@top

Zaczęło się z żartami o kozach a teraz druga strona odpowiedziała żartami o bombach, tylko polak potrafi tak prowokować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...