Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zakup Bf3

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, kuzyn przyspożył mi chętki na Bfka i tutaj pytanie. Nie mam miliona zł. Zastanawiam się czy opłaca się kupić tylko podstawkę bez premium? Pogram sobie na serwerach ?> Dzięki i z góry pozdrawiam ;]

9368_gold.png

Opublikowano

Kup ruskiego :D Normalnie mam do teraz :P

Z podstawką sobie pograsz ale tylko na kilku mapach :) Troche lipa bo DICE leci na kase f chuj

OndteAw.png
Opublikowano

Ken, mam zamiar kupić na allegro za ~40zł normalnie, w wersji pudełkowej po Polskiemu ;)

Premium z czasem dokupię :p

9368_gold.png

Opublikowano

Kup edycje limitowaną na Keye.pl, W pakiecie jest podstawka + Back to Karkand, który zawiera jakieś 13 map o ile sie nie myle i chyba jeszcze jakieś bonusiki. Niecałe 50zł a możesz sie świetnie pobawić.

userbarsupporter.png

Vaphu

Opublikowano

Jak kupisz BF'a Premium to dostaniesz dostęp do Bety ;)
A ruskich keyów się nie opłaca kupować bo to jak na ruletce. Może dostaniesz bana może nie :)

GNLS-Soxic.png

Opublikowano

Kod najczęściej do 30minut dochodzi ale teraz juź bym 3ki nie kupował tylko na 4 czekał :)

Nie chce mi się czekać jeszcze 4 miesięcy.

Jak kupisz BF'a Premium to dostaniesz dostęp do Bety ;)

A ruskich keyów się nie opłaca kupować bo to jak na ruletce. Może dostaniesz bana może nie :)

Ruskie keye odpadają. Nie stać mnie na płacenie 2 razy. Wolę zapłacić nawet więcej, ale raz i mieć to na cały czas .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...