Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak kupić pacc na allegro?

Rafi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie.Wytłumaczy ktoś mi jak kupić pacc na allegro krok po kroku??Zrobiłem sobie konto na allegro i nie wiem jak kupywać, nigdy nie kupywałem przez konto to nie wiem ,raz kupywałem cc bez konta ale to inna sprawa była ,bo z gościem od cc to pisałem na gg i mi dał dane do druku przelewu i mówił mi jaki mam dać tytuł i nick swój itp.I zapytam się czy można kupować na allegro przez konto nie mając 18 lat??A i chodzi mi ,żeby kupić przez te konto tak ,aby robić przelew normalny przez bank lub poczte.

Opublikowano

Wpisz na allegro 'Pacc zachej' kup go normalnie a formę płatności wybierz przelew pocztowy i na maila przyjdą ci wszystkie dane które trzeba wypełnić. Potem lecisz na pocztę i uzupelniasz kwitek i dajesz. Albo jest drugi sposób przez paysafecard, a dokładniej kupujesz paysafe o wartości 50 zł i kupujesz przez Pacc.eu ;)

Opublikowano

Tak jak w temacie.Wytłumaczy ktoś mi jak kupić pacc na allegro krok po kroku??Zrobiłem sobie konto na allegro i nie wiem jak kupywać, nigdy nie kupywałem przez konto to nie wiem ,raz kupywałem cc bez konta ale to inna sprawa była ,bo z gościem od cc to pisałem na gg i mi dał dane do druku przelewu i mówił mi jaki mam dać tytuł i nick swój itp.I zapytam się czy można kupować na allegro przez konto nie mając 18 lat??A i chodzi mi ,żeby kupić przez te konto tak ,aby robić przelew normalny przez bank lub poczte.

Napisałeś to jak byś miał gaciach kilo gwozdzi ze strachu :D, żeby kupić coś na allegro musisz po prostu mieć konto w banku i jak dajesz kup teraz to tam Cię przenosi na stronę płatności i po sprawie.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Napisałeś to jak byś miał gaciach kilo gwozdzi ze strachu :D, żeby kupić coś na allegro musisz po prostu mieć konto w banku i jak dajesz kup teraz to tam Cię przenosi na stronę płatności i po sprawie.

Ale on napisal ze chce zrobic wplate w banku albo na poczcie i nie ma konta w banku, bo nie trzeba konta w banku.

@edit: ale z tymi gwozdzmi sie zgodze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...