Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za BoL / Wyłącza LoL'a

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jooooouz :D

No więc tak, czy za BoL jest ban? na swoje konto wydałem 80zł, nie jest jakieś tam pro 340win bronz I 50pkt, ale 80zł poszło a dla mnie to dużo ;P

Czy za botowanie ryzem mogę dostać permabana?

I jeszcze pytanie na które nie dostałem odpowiedzi od nikogo.. ... Wiecie czemu wyłącza mi LoLa gdy włącze Bol?

Zaznaczam dany skrypt, włączam bola itp. LoLa custom game, BoL injected Succsefully, i wyłącza mi lola, kiedy włącze go znowu to wszędzie jest mgła wojny i nie widzę postaci ;/ WAT DA FAK? ;-; Za pomoc lecą lajki :3

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

A skąd wiesz. Może tylko udają głupa że nic nie wiedzą. Gdzieś w necie jest lista kto tego używa, już nie długo posypią się massbany

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

Hah ,zanim się posypią to pewnie będzie jakaś informacja ,że zaczną za to banować ,tak samo jak elo boosting ...

Ale zawsze można zacząć kleić głupa/udawać greka ,że się ma bardzo szybkie palce albo ,że fartem wbiliśmy się sami 1 na 5 i wbiliśmy pente :D...

Na pewno nie dostaniesz bana ,jeszcze nikt nie dostał za to bana to sądzisz ,że nagle dostaniesz? Jak niby mają to wykryć? Castowanie comba w pół s to nic dla koreańców to sądzisz ,że jak bot robi to w jakieś 0.7 to ktoś się skapnie?

Opublikowano

A skąd wiesz. Może tylko udają głupa że nic nie wiedzą. Gdzieś w necie jest lista kto tego używa, już nie długo posypią się massbany

A stąd, że Riot już próbuje wykrywać ale im chujowo idzie, a lista wala się po necie od 5 albo lepiej miesięcy, więc nie róbcie z niej żadnej sensacji ;_;

@Down Bendom, bo na MPC odkryto BOLa :D

Opublikowano

Szkoda że autor listy nie może nic z tym zrobić, mógł tam wpisać kogo chciał bo jest to lista wykradnięta z bazy BoLa.

Tak już wkróce fala banów, łaaa o niee od 1,5 roku żadnego bana ale zaraz bendoł fak.

Opublikowano

Jest to tylko pomoc wizualna w grze. RIOT nie ma takiego zabezpieczenia, aby wykrywał w procesach, że coś siedzi na LoL'u. (czytaj. coś takiego jak Punkbuster).

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...