Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skrypt do nidalee

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem ,że jest skrypt który tak rzuca dzidy ,że prawie każda trafia... A jako iż Ja z dzidy celować nie umiem to czy mógłby mi dać skrypta na nidalee?

Bardzo proszę , z góry dziękuje...

I przy okazji jak go wgrać.

Opublikowano

Żebyś z niego korzystał musisz mieć konto VIP w BoLu inaczej się nie załaduje. A spodziewam się że nie masz. Najpierw kup.

Opublikowano

Znaczy wystarczy tylko zmienić nazwę i już będzie można go używać...

A i tak wgl. to nie da się zmiejszyć czasu reakcji skryptu na kate??? Ponieważ przed chwilo go pierwszy raz użyłem no i wskoczyłem w tf i nawet się nie skapnełem kiedy walnąłem quadre a potem pente... Widziałem tylko castowanie ulta ;D...

Ludzie myśleli ,że jestem smerf'em a nie ,że używam takiego bola... Ale wiadomo ruski serwer.

Opublikowano

Znaczy wystarczy tylko zmienić nazwę i już będzie można go używać...

A i tak wgl. to nie da się zmiejszyć czasu reakcji skryptu na kate??? Ponieważ przed chwilo go pierwszy raz użyłem no i wskoczyłem w tf i nawet się nie skapnełem kiedy walnąłem quadre a potem pente... Widziałem tylko castowanie ulta ;D...

Ludzie myśleli ,że jestem smerf'em a nie ,że używam takiego bola... Ale wiadomo ruski serwer.

Kieruj gry, ciesz się pentami - Nic nie poradzisz :)

Słyszałem ,że jest skrypt który tak rzuca dzidy ,że prawie każda trafia... A jako iż Ja z dzidy celować nie umiem to czy mógłby mi dać skrypta na nidalee?

Bardzo proszę , z góry dziękuje...

I przy okazji jak go wgrać.

Skrypt jest strasznie słaby ( w miniony często wali, a do tego jest to skrypt NIE MA MÓZGU ! ) - do tego przestarzały. Pewnie VIP'y mają lepszą wersje. Polecam po trenować samemu.

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...