Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Saints Row IV Demo?

Tupley

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry dział, ale trudno...

Natknąłem się na betę Saints Row IV. Na steamie takowej nie ma i się zdziwiłem widząc to.

Tutaj macie link do YT:

Jest dużo łapek w górę i trochę pozytywnych komentarzy, ale czy to mogą być fałszywki?

Film przenosi nas też tutaj: http://www.dreambetas.com/saintsrow4/

Moje pytanie - da się to jakoś sprawdzić, czy nie zawiera trojanów i innego? A ta strona cała? Ja niestety tego nie ogarniam, a jestem bardzo ciekawy.

Opublikowano

Może i to jest na prawdę, ale co do downloadu to myślę że fake ponieważ gdyby była beta dostępna to by udostępnili ją wydawcy.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Na stronie gry, producenta, wydawcy nic na temat bety, demo czy czegokolwiek niema.
proponuję tego nie pobierać. Trailery, demo itp. zostały pokazane na konferencjach PAX, E3 itp. itd. więc wrzucenie go to nic ciężkiego.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

A jest taka możliwość, że ktoś tak jakby wykradł to demo? Testerzy gry czy coś takiego. Trochę to głupio brzmi, no ale nie wiem ;I.

Opublikowano

A jest taka możliwość, że ktoś tak jakby wykradł to demo? Testerzy gry czy coś takiego. Trochę to głupio brzmi, no ale nie wiem ;I.

Nie ma takiej możliwości że ktoś wykradł by czy wykradnie bo oni wszystko obserwują i oni bardziej grają w demo niż inni.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości że ktoś wykradł by czy wykradnie bo oni wszystko obserwują i oni bardziej grają w demo niż inni.

To chyba nie widziałeś, jak sprawa miała się z przeciekiem Risena pierwszego. ;)

Przecieki są możliwe, ale dema? Wątpię.

Opublikowano

gry tego typu nie powinny mieć bety, jest to zwykła gra Single z Co-Opem. Beta przeważnie testuje tylko czy multi działa.

Zresztą tak jak pisałem, na stronach gry, producenta, wydawcy niema nic o żadnej becie, kluczach do bety nic. całkowite zero.

Chcesz to pobieraj, ale dla mnie to zwykły pospolity fake.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...