Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Nowosci

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grę przejął nexon. Dla jednych to dobra zmiana, dla innych zła. Jest teraz mnóstwo eventów, promocji, wyprzedaży, aktualizacji, broni, map, częste mass bany za hacki dzięki czemu jest ich mniej ale nadal są. Lagi się sporo zmniejszyły ale do ideału daleko. Ogólnie WR stracił swój klimat bo mi na przykład nie podoba się aktualny IS ale gra się niby lepiej. W międzyczasie powstało sporo prywatnych serwerów, w tym tworzony przez Polaków. Nie ma hacków, lagów, premium, wszystko co potrzebne w sklepie i ogólnie gra się lepiej niż na globalnym WR, przynajmniej mi. Jedyny minus to malejąc liczba graczy którzy odchodzą po kolorowe bronie na inne serwery.

Opublikowano

W moich odczuciach jeszcze sie nie oplaca. Moze i mniej hackerow, lagow i wiecej eventow i nowosci ale to nadal nie to co powinno byc. Sam gram ale na wrpsp (prywatny serwer wr) i bardzo mi sie on podoba. Gra mi sie lepiej niz na globalu i wiem ze nie ma hackow. Do globala mozna wrocic jak poprawia lagi i zabezpieczenia przed hackami

Zmniejszono lagi serwerowe praktycznie dla każdego z państw.

Zmniejszona ilość, liczba hackerów - spowodowane jest to głównie większą ilością mass banów.

Na pewno większa ilość organizowanych eventów typu - 200 % exp up, 1000 % exp up, eventy organizowane przez adminów, eventy w takie święta, ważniejsze wydarzenia - np. Walentynki, Wielkanoc itd. itd.

Zdecydowany lepszy interfejs główny, można wiedzieć jaki ma się ping na głównej itd.

Dodano więcej nowych map, najczęściej były one z wersji koreańskiej.

Nowe mapy na trybie Ai Channel.

Więcej broni w item shopie.

Cotygodniowa konserwacja, gdzie w marketplace co tydzień coś dodają nowego do kupienia na stronie.

Brak możliwości kupienia famas'a, pojawia się on w tego typu losowaniach jak - Random Box i jeszcze coś ale zapomniałem nazwy xD

Więcej banów ,, za nic "

Zachęcam do gry, jest super

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...