Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaka najlepsza kolba ?

eryk20028

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka jest najlepsza kolba do broni AEK-971 ? Mam takie kolby: Cerberus, Precyzyjna, Taktyczna, Thunderbolt, Nemesis.

Tylko z tym, że kolba Nemesis do AEK-971 nie jest stworzona. Więc o Nemesis mi nie piszcie, bo sam sprawdziłem ;)

Opublikowano

ja mam w aeku nemezis i jest spoko

tak, ale jakby porównać thunder i nemesis to ja bym wybrał thunder ale dzięki, że chciałeś pomóc :)

Z wymienionych proponuję taktyczną i thunderbolt

a o Cerberus co byś powiedział ?

Opublikowano

Nieee, nie bierz jej ;) Jak masz thunderbolt to bierz i się nie zastanawiaj, ewentualnie taktyczna.

której nie mam brać ?

hmn... tak sobie testowałem trochę i stwierdziłem, że do AEK'u najlepsze są Thunder i Taktyczna ale nie wiem teraz, którą z nich wybrać. Thunder czy Taktyczną ?

Opublikowano

Thunder :)

a taktyczną testowałeś ? czy piszesz bo po prostu uważasz, że jest dobra ? Surasmen Ciebie też pytam ;)

Opublikowano

Dobra przekonaliście mnie :) Biorę thunder i gram ;) Dzięki wszystkim za pomoc :)

/Do zamknięcia

Opublikowano

Wszyscy wolą thundera bo nie zdejmuje obrażeń jak nemezis i naprawde dobrze daje.

Poza tym jest taka opcja jak szukaj. Mogę sie założyć że na tym forum było już milion tematów o kolbe do aeka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...