Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wgrywanie Skórek do League Of Legends

TheEhe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wgrać sobie skórkę do lol-a (Przykładowo Rengara) za pomocą programu SIU (Skin Installer Ultimate) Więc mam związane z tym problemy. Borykam się z nimi od dłuższego czasu, nie znajdując rozwiązania. (Postaram się pokazać i podać jak najwięcej informacji)

1. Program którego chciałbym użyć to: Skin Installer Ultimate.

SIU-Progr_nxarnqr.png

2. Podczas uruchamiania programu wyskakuje mi okienko (nie wiem czy ma to jakiś konkretny wpływ):

uruchamia_nxarepw.png

3. Teraz sama instalacja skina: Podczas próby wrzucenia mojej spakowanej (przy rozpakowaniu pojawia się to samo) skórki (pobranej z

leaguecraft.com

Skórka to Rengar - Black Panter) do programu pojawia się następujący komunikat:

Beztytuup_nxareea.png

Mam do wybrania widoczne ścieżki, po wybraniu pokazuje się kolejna inna od poprzedniej. Próbowałem już wielu kombinacji jednak żadna nie przyniosła efektu.

Bardzo Proszę o pomoc ;(

Pozdrawiam Konrad.

Opublikowano

Niestety nie działa albo ja nie potrafię tego zrobić. Mógł byś udzielić mi pomocy rozmawiając np na skeypie ?

(Podaję Ci swojego skeypa w prywatnej wiadomości)

W każdym razie dodam okienko wyskakujące także i w tym programie podanym wyżej:

Beztytuup_nxanprs.png

Mam tutaj 2 ścieżki do wyboru gdy wgrywałem po raz pierwszy wybierałem tylko te na pierwszym miejscu potem te na drugim.
Wciąż nie działa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...