Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyprzedaż

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, masz pytanko takie, czy ktoś wie ile będzie trwać jeszcze ta wyprzedaż tych aut, tam jest np Nismo teraz niebieskie i czerwone i wgl. Bo nie wiem czy zdążę skołować hajs xD O ile można wgl się dowiedzieć jak sprawdzić na ile trwa ta wyprzedaż. Dziękuję z góry ; )

Opublikowano

Witam, masz pytanko takie, czy ktoś wie ile będzie trwać jeszcze ta wyprzedaż tych aut, tam jest np Nismo teraz niebieskie i czerwone i wgl. Bo nie wiem czy zdążę skołować hajs xD O ile można wgl się dowiedzieć jak sprawdzić na ile trwa ta wyprzedaż. Dziękuję z góry ; )

Wyprzedaż jest do jutra. Jeśli chcesz kupić to musisz się spieszyć ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

A właśnie, że nie wiadomo czy do jutra... Ostatnia wyprzedaż (auta policyjne) trwała 8 dni, więc ta może się skończyć np. w piątek. No, ale bez gdybania, zobaczymy niedługo.
P.S. Coś czuje, że na następnej wyprzedaży będą samochody wersja "Treasure Hunter".

Opublikowano

Kurde, oby dłużej niż do jutra :D bo mi przeminie, niech jeszcze będzie w czwartek ! : D

No wiesz... My na to wpływu nie mamy :D

Zmienią kiedy będą chcieli ;)

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

No i zmienili dziś na auta typu drag... Więc bankowo za tydzień poszukiwacze skarbów. ;)

Może tam coś łykne, bo tu nie zdążyłem =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...