Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Zagralibyscie na prawdziwym FreeBuildzie polaczonym z Real-Life ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !

Pytanie moje brzmi czy zagralibyscie na serwerze FreeBuild polaczonym z Real-Life ?. Na serwerze na poczatku dostajesz skorzanego seta, kamienny miecz ... Idac dalej widzisz duza mape, wiele osiedli, blokow, domow mieszkalnych na sprzedasz ( malych, skromnych oraz duzych, luksusowych ) oraz puste, czyste dzialki. Drogi dla klimatu (jak w prawdziwym zyciu), duzy sklep, galerie handlowe, sklepy spozywcze z jedzeniem, fabryki z automatycznie respiacymi sie surowcowami, wiele rozrywki typu spleef, mob arena, byc moze jakies walki typu kazdy na kazdego, 5vs5, mapa surowcowa itp itd.

Wszelkie propozycje na pw lub w komentach ( Wole na pw gdyz ludzie lubia zgapiac pomysly .... )

Na serwerze byloby okolo 30-40 slotow, z czasem bylo by ich coraz wiecej.

Dzialki bylyby platne, przykladowo zwykly dom drewniany z malym ogrudkiem kosztowalby 100.000$, dom luksusowy z basenem, duzym ogrodem, dzialka okolo 50x50 400.000$. Zwykla, czysta dzialka bez niczego okolo 10.000$, pieniadze zarabialoby sie dosyc szybko, aby zarobic na taka dzialke zajeloby to okolo 8godzin.

Mapa byla by ogromna i bardzo ladna.

Tutaj screen z budowy pierwszego osiedla ( narazie skromnie ;/ )

post-893865-0-29345000-1372171250_thumb.png

post-893865-0-33868900-1372171359_thumb.png

post-893865-0-80248200-1372171368_thumb.png

Zapraszam do oceniania pomyslu i nadawania mi pomyslow !

Opublikowano

Biore sie do pracy ! Buduje kolejny bloki mieszkalne :) Serwer mysle ruszy za miesiac. Jezeli ktos chcialby pomoc w tworzeniu paczki oraz ewentualnie pomocy pienieznej/ w pisaniu pluginow zapraszam na skype : mateusz.wagner5 lub na pw. Ewentualnie zaplace przelewem ! '

@Edit

Potrzebuje kogos kto zrobi mi paczke bez bledow w konsoli ( zeby nic nie lagowalo, 0 bledow w konsoli ) zaoferuje range na serwerze, lub poprostu komus satysfakcje ze pomogl rozwinac niedlugo istniejacy najwiekszy i najlepszy serwer Real-Life --- Free-Build.

--------------------------------------------

Kolejne postepy mojej pracy:

post-893865-0-54820600-1372173322_thumb.png

post-893865-0-05762600-1372173329_thumb.png

--------------------------------------------

Nastepne screen z budowy...:

PS:To czarne to stacja metra, ale metra nie bedzie iz mapa ma tylko 4 warstwy... ( zle to zoorganizowalem, ale byc moze przeniose all na normalna mape... )

post-893865-0-02343000-1372174481_thumb.png

Prosze o wypowiadanie sie, pozytywne komentarze bardzo motywuja,po za tym chce wiedziec czy to wypali.

Opublikowano

Udalo mi sie przeniesc wszystko na nowa mape, zajmuje sie teraz kolejnymi blokami,a niebawem sklepem, metrem.

@Up

Takiego serwera jeszcze nie widziales ;]

To bedzie cos eickiego,

jezeli chodzi o mape to byc moze

bedzie to najlepszy serwer w Polsce,

lecz jezeli o sloty to bedzie kiepsko.

SZUKAM POMOCY W STWORZENIU PACZKI DLA TEGO SERWERA

(( NIE MOZE ZAWIERAC BLEDOW W CONSOLI )) (( NIE KONIECZNIE AUTORSKIE PLUGINY ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...