Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra na psp=)

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, orientuje sie ktos czy istnieje gra na psp w której mozna zdobywac ekwipunek, levele, skille? Jesli tak to prosze o tytuły, dzieki! ;d

65994253024037513199.png
Opublikowano

Pograj sobie w Dissidię: Final Fantasy. Jak dla mnie świetna gra. Levelowanie, zdobywanie EQ, kupowanie skilli i przecudne walki.

Opublikowano

Monster Hunter Freedom Unite to hardcore RPG na PSP gra na kilkaset godzin (są ludzie co potrafią pykac w to po 500h i więcej sam mam na liczniku 240 chyba a gra się nie nudzi)

@MojePole GoW nie ma praktycznie nic z RPG oprócz lvlowania czarów (które jest prymitywne)

Opublikowano

TIBIA :D

Zainstaluj na konsolce windows podłącz do kompa i graj w metina Multiplayer :D

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 4 tygodnie później...
Budowniczy
Opublikowano

Najlepsze gry RPG to tak : Final Fantasy Lord Of Arcana dla mnie to są najlepsze tytuły na PSP.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem ale przypadkiem God of war nie jest z lekka RPG?

Co ty wygadujesz? God of War to slasher, a nie RPG... Tam w ogóle nie ma nic z RPG. Jak nie wiesz, to nie pisz i nie nabijaj postów...

AxeePL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...