Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]EruriSMT2

wzorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam problem, głównie z metinami:>

A wiec do rzeczy na serwerze EruriSmt2 po dobiciu 200lv/250lv mozna wbic na tzw "Polanke" ; Pole śmierci

I na poczatku trzeba tam rozbic metka po czym spada z 20 metkow i je tez trzeba rozbic i tu nachodzi pytanie:

Dlaczego gracze np.woj mental, sura , ninja dagger, bija wiecej w metka z wierzchowca i z marmurka niz ja ninja archer?!

Powiem tylko ze wczoraj porownywalem eq z tymi postaciami ( koledzy maja te postacie) i niby mam lepsze eq ale mniejsze dmg dlaczego?

Eq innych:

Obrazenia średnie-101%

Przeszywka-60%

Kryt-60%

Potwory:135%

Bronie(dmg)- obrazenia-900-1000| obrazenia magiczne 800-900(dwureczna bron )

Eq moje:

Obrazenia srednie- 131% (miecz 57sr,kolce49sr,wisior25sr)

Przeszywka 60%

Kryt-45%

Potwory- równe 120%( z roska 20% na potworki) (sprawdzajac odkrylem ze 10%potwory=1k wiecej bicia w metka)

Bronie(dmg)-mieczyk 700-880, magiczne 710-850

Podkreslam ze gram Ninja Archer i posiadam tzw/: Mutka (wierzchowiec) dajacy 1500Ataku i 500obrony. Uzywam rosek all rodzaju i potek zielonych. Teraz czas na dmg: a wiec ja bije takim metką około 20k ale reszta kolegow klasami: ninja dagger,wojo mental,surka(bm i wp)

bija im az do 50k:<. Podkreslam ze ja mam lvl 200 i oni maja lvl200. Wiec prosze was o pomoc czy mam jakos wbic wiekszosc w jakis bon w eq aby wiecej lecialo czy lepiej bede bil lukiem sr +50 czy mieczykiem sr 57?? Czy na marmurku bic z luku czy z miecza?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...