Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Triador czy Ravia

Kaniomor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Triador - 1.5k osób gra spokojnie, do tego serwer bez bugów, niedawno wystartował.

Virtual - o niebo lepszy serwer od Pandory,

lk480_av1.png

Opublikowano

Ravii tobie nie polecam, zawiodłem się na tym serwerze bardzo mocno. Team jest niekompetenty, GM rozdaje EQ Kolegom.

Triador/Virtual ;)

r3ePj8E.png

Opublikowano

Ravia / Pandora - dlaczego? Proste, serwery stoją już swoje, mają pewną gospodarkę, dość łatwo zarobić, stabilne z dobrą administracją, po prostu serwery idealne.

Opublikowano

Ravia / Virtual

Triador to masz bardziej medium niż hard, przynajmniej ja tak go odczułem i się zawiodłem...

Na Ravii jest więcej graczy i na 100% będzie długo stała, bo nigdy ich tam nie ubywa.

Na Pandorze masz pełno dzieci, rozdawanie EQ i wycieki haseł.

Virtual nie wiem nie grałem, ale na 100% jest lepszy od Pandory, bo wszystko jest lepsze od Pandory ;]

27yww1c.jpg

Opublikowano

Triador / Virtual.

Na Triadorze przynajmniej nie ma czegoś takiego '' UUUU MISZCZU POMPA ! '' / '' Isamu POMPA JA PIE***E !!! '' - >.<.

Gra tyle samo osób, może nawet więcej, lepsza grafika, nie ma idiotycznych nazw mobów, czy metinów...

A na Pandorze to nie ma administracji, może jedynie na forum... Przez jakiś czas tickety były wyłączone, bo sie czytać i banować nie chciało.

Zresztą główny admin ma nie tylko Pandore na głowie, więc tam nowości raczej nie możesz sie spodziewać.

Opublikowano

Triador - Bardzo fajny nie za dużo osób ale nie za mało mozna się wybić , Ravia - duzo osób , dużo modów :| , ciężko się wyić teraz

A tu NieWiem bo nie grałem ani na Pandorze ani na Virtual

Generalnie Szukam Osoby , Która Potrafi Zrobić Fajną Grafikę Na Sygnaturę , Jak Ktos Może Się Podjąć Tego Zadania To PW ^^ ( Oczywiście Za Darmo - PLN , Jego Nick/Pseudonim Będzie Umieszczony W Grafice - By... )

Opublikowano

pandora fajnie sie expi latwo zarobic itp a na virtualu nie da sie ;P

ravia- latwy zarobek latwo zrobic skile latwo o konia jedyny minus to to ze pelerynki sa drogie ;D

traiador ze wzgledu na adminsitracje nie polecam i gdyby nie to ze sie robi konia w chuy dlugo i gdyby nie eq z navi ...

Triador - Bardzo fajny nie za dużo osób ale nie za mało mozna się wybić , Ravia - duzo osób , dużo modów :| , ciężko się wyić teraz

A tu NieWiem bo nie grałem ani na Pandorze ani na Virtual

co z tego ze duzo modow ? jak sam bedize kozystac znajac zycie... na ravi nie gra az tak duzo os wiec nwm skat ty to wzioles

Opublikowano

Ravii tobie nie polecam, zawiodłem się na tym serwerze bardzo mocno. Team jest niekompetenty, GM rozdaje EQ Kolegom.

Triador/Virtual ;)

HAHAHAHAHHAHA ALE kur** doje*** GM rozdaje eq buahaha, pomysliłes sie z Bal*orą (wszyscy wiemy co tam sie wyrabia)

A tak to Ravie polecam, zaje**** eventy, konkursy itd.

18954.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...