Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Marylin Manson - Co sądzicie?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Mansonie?

Jak dla mnie tworzy super muzykę i ma talent ale to co on robi na scenie jest poprostu psychiczne.

Wkłada w dupe jakieś białe dilod i rzuca nim w widownię, chwyta dziwczyny za rękę i przykłada sobie na pałe, goła dupa podarte rajtuzy, dupczenie gitarzysty. WAT? ;-;

1375198444-U163133.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nikt nic nie napisze? czyli to forum spadło na rap..

Moze po prostu nie każdy słucha tego rodzaju muzyki? Trzeba się z tym liczyć..

Co do samego artysty, nie przepadam za nim jak i za osobą, jak i za muzyką... może przez to, że nie lubie tego typu muzyki.. sam nie wiem ;)

9zddhw.jpg

no ja bym kurwa na to nie wpadł

Opublikowano

Dobry warjat.

Kiedyś czytałem o nim artykuł. Koleś zesrał się na scenie i powiedział, że jeśli ktoś zje jego gówno, to odda mu swoją gitarę. No i oddał...

Jeśli chodzi o samą twórczość - ujdzie, czasami do niego wracam, ale bardzo rzadko.

Opublikowano

Forum spadło na Rap bo jest o wiele lepszy niż to gówno Marylin Manson ... Wariat, frajer, idiota i jeszcze kilka innych słów ..

Jak Eminem miał z nim nutę ? xD

Opublikowano

@up

jak śmiesz obrażać metal?

domagasz się szacunku dla rapu(zapewna) nie szanując gustu innych...smutne

akurat, niektórzy nie przepadają za nawijaniem o JP, HWDP itd. jakiegoś niedorozwoja który stwierdził że też chętnie będzie rapował o ciężkim życiu na ulicy i złej policji(chyba że chodzi o amerykański rap - to nie)

pomyśl(ile masz mózg) o tym że inni mają różny gust i nie koniecznie należy obrażać ten akurat gatunek

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Żeby usunąć sobie żebra w celu umożliwienia samodzielnej masturbacji oralnej trzeba mieć nasrane we łbie... Lubię gościa :D

1374788544-U921656.png

Opublikowano

@up

jak śmiesz obrażać metal?

domagasz się szacunku dla rapu(zapewna) nie szanując gustu innych...smutne

akurat, niektórzy nie przepadają za nawijaniem o JP, HWDP itd. jakiegoś niedorozwoja który stwierdził że też chętnie będzie rapował o ciężkim życiu na ulicy i złej policji(chyba że chodzi o amerykański rap - to nie)

pomyśl(ile masz mózg) o tym że inni mają różny gust i nie koniecznie należy obrażać ten akurat gatunek

Kolego ... ja nie obrażam metalu.. Mam do niego szacunek .. obrażam tylko tego frajera...

Niektóre zespoły naprawdę dają czadu a nie ten idiota Manson ... ^^

To jest psychol i tyle .. nie artysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...