Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Misja z okazji czwartych urodzin BFH !

BFH Polska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu tak robią??? Myślałem, że darmowy zarobek- a tu taki wał. Co z tego, że w warromie dostaniemy koszulki,a za srebro i złoto krawaty? Oj nieładnie Ea, nieładnie.

Opublikowano

Ea = Co. (Corporation)

F2P ( Free to play ) To mikropłatnosci i one zaczynaja sie przemieniać w gry Pay To win

a co do EA... to korporacja i oni chca trzaskać pieniązki za tą gre ^_^ i myśla jak wycisnac wiecej od rodziców tych dzieci na koszuleczki niedługo beda kupować awansowanie do nastepnego poziomu... tak jak w combat arms gra coraz wiecej ma mikropłatnosci az dochodzi do kryzysu czyli Pay To Win i tyle mozna kupic ze za 40 dollarów masz sprzetu co mecząca sie osoba 2 miesiące gry...

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Dalej grajcie w tę gównianą grę, tylko zrobioną dla hajsu... żal mi was... i jeszcze wydawać pieniądze na to, a oni mają was w dupie i się cieszą bo kasy mają, jak lodu.

Opublikowano

Idź hejtuj gdzie indziej. Najpierw przeszkadza ci p4f, teraz heroes. Idź grać w bf3,tam nie ma p2w.

Opublikowano

Ludzie to jest przecież EA, według mnie jedna z najgorszych firm chodzących po ziemi. Wszystko robią dla kasy, ostatnio szef EA w wypowiedzi powiedział, że chcą zrobić grę Indie! (Jakby ktoś nie wiedział to gry Indie to takie które robią mało znane studia, ewentualnie jedna osoba...) Śmiech na sali wszystko dla kasy...

Battlefield Heroes już od pewnego czasu schodzi na psy, za wszystko trzeba płacić. Kiedyś przy tym tytule (jak przy innych od EA) świetnie się bawiłem, lecz było to bardzo dawno. Teraz to nie polecam tej gry :)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Idź hejtuj gdzie indziej. Najpierw przeszkadza ci p4f, teraz heroes. Idź grać w bf3,tam nie ma p2w.

Battlefield Play4Free, jeszcze dobry, ale bfh to już porażka. Naprawdę, wiem co pisze.

Opublikowano

Battlefield Play4Free, jeszcze dobry, ale bfh to już porażka. Naprawdę, wiem co pisze.

Napisałem ten temat w celu informacji - danie w tytule nazwy [info] naprawdę nie daje niczego do zrozumienia. Trzeba osobno pisać post, aby ktoś zwrócił na to uwagę.

Jeśli masz jakiś problem, napisz swój temat, w którym dokładnie wytłumaczysz, co ci przeszkadza w grze. Na ten czas, tutaj, mnie to nie interesuje.

Tak, to były słabe według mnie urodziny pod względem upominków od EA ... No szkoda. Ale to, że słabe nie oznacza, że beznadziejne ;) Przynajmiej przy misji z tortami było trochę zabawy ^^ Były życzenia od graczy, miła atmosfera oraz rozgrywka - ja tego doświadczyłem podczas gry w dzień urodzin. Mam nadzieję, że Wy również !! :D

No cóż, urodziny, urodziny i po urodzinach :) Myślę, że temat można zamknąć.

Close, pls ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...