Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Widzialem kiedys bug tzn czytalem o nim na mpc ze da rade sciagnac x razy drop za wykonana misje

Chodzi mi teraz o priv serv

Prawdopodobnie chodzi tu cos o wylogowanie sie ale nie jestem do konca pewny jak by ktos pomogl bede bardzo wdzieczy :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

@DOWN

Sorry...mój błąd...nie przeczytałem do końca xP

@Topic

Ehhh...poświęcę dla Ciebie dzisiaj noc, żeby coś znaleźć...Ale ty też szukaj...Nie przypominam sobie, żeby był taki bug :?

@EDIT

Następnym razem używaj opcji "Edytuj"...Bo może się skończyć warnem.

Opublikowano

UP@

Nie chodzi mi o bug na lvl chodzi mi o bug dzieki ktoremu zbieramy x razy drop za wykonana misje

Np. robimy misje na kd za wykonanie misji np dostajemy kd +4 i chodzi mi o to jak zbugowac misje zeby dostac x razy kd wiemz e jest taki bug

bo byl o tym temat na mpc

prosze o pomoc

EDIT: Spoko szukam ale nie moge znalezc wiem ze jest taki bug.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Byl bug na plu z polowaniem.

Wykonałeś misje (zalozmy zabij 10 psow) zabiles je , naciskalem na 'wykonana misje' dostawałeś dupce , miałeś wcisnac ok , wyjebywales siebie z konta (wlaczenie 2 metina i zalogowanie sie na swoje konto) , logowales sie i znow mogles dostac nagrode za misje.Działało to tylko z polowaniami (chociaż wiele osób dostało bana , ja nie dostałem ;f)

Opublikowano

Był temat o bugu na kase - za kazde "zakonczenie" misji od prawdopodobnie Soon ale nie jestem pewny dostawalo sie cos okolo 10k. Misja byla jakos na okolo 10lvl albo troche nizej.

mh8561_1.jpg