Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta sa Xtreme

StuSto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam gta sa xtreme i mam zaniki grafiki ze cala grafika robi sie prosta albo nie pojawiaja sie budynki ale co najdziwniejsze mam dobrego kompa gdzie gta 4 na wysokich ustawieniach dziala bez zarzutu czy da sie to jakos naprawic?

Opublikowano

Witam mam gta sa xtreme i mam zaniki grafiki ze cala grafika robi sie prosta albo nie pojawiaja sie budynki ale co najdziwniejsze mam dobrego kompa gdzie gta 4 na wysokich ustawieniach dziala bez zarzutu czy da sie to jakos naprawic?

zły dział

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

Ale mi gta sa samo w sobie dziala tylko jak wgrywam moda Xtreme to grafika zanika a lubie ladna grafike ;)

Opublikowano

Jak lubisz ładna grafike to GTA IV z jaskimś modem SA ;D xTreme nigdy nie działało! to są problemy wgrywania texturek złym programem... NP. jakiś autoinstaller mi nigdy nie działał poprawnie (bugi) a San Andreas Mod Installer (SAMI) działał bez problemu. Jak się umie ustawić to działa również z instalacją broni, skinów itp =) trzeba klik PPM na pliki i automatyczna instalacja SAMI czy jakoś tak ;) Ostatni raz SAMI używałem z 15 mies temu =) G R A M W G T A IV B O J E S T L E P S Z E :)

Opublikowano

Hmm... xtreme jest na prawdę dobrą sprawą, jednak nie wiem co można zrobić z tym Twoim problemem.

Może zamiast męczyć się z tym możesz ściągnąć jakiegoś moda, który też strasznie polepszy grafikę, a masz dosyć duży wybór.

Jeśli Ci się nie chce szukać:

http://addons-city.pl/gtasa/6219-zbior-modyfikacji-poprawiajacych-grafike.html

Na naszym MPCForum też za pewnie znajdziesz masę przydatnych modów itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...