Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie czy jest jakiś plugin albo coś na dodanie pojazdów i broni palnych? Widziałem coś takiego na kilku serwerach ale nie trzeba było mieć modów tylko chyba ściągało auto txt. I czy można dodać własnego moda (tzn. stworzonego na potrzeby serwera), który ma ustalone statystyki. Najlepiej jakby to było bez modów. Z góry dziękuję za odpowiedzi i przydatne linki.

Opublikowano

Dzięki. Proszę też o pojazdy oraz inne pluginy na bronie. IxePL leci lajk.

Edit. Mam pytanie czy SDK MODS można wgrać na bukkita? I czy gracz musi go wtedy pobierać jak się da wgrać na bukkita. Chodzi mi o to, że na serwie jest ten mod i jak gracz wchodzi to mu automatycznie pobierze czy on sam musi to ściągać? Bo chciałbym ustawić, że auto. I odpowiedzcie na pytanie o pojazdach.

Opublikowano

@2up Da się wgrać, ale to nie nazwya się bukkit tylko MCPC. Na tym pluginy działają jak na bukkicie, oraz jest wgrane forge co odpowiada za wgrywanie modów ;)

Opublikowano

Broni z teksturami bez pobierania txt packów przez graczy nie zrobisz bez modyfikacji klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...