Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Czarne kwadraty

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Pewnie każdy już słyszał o nowym problemie niektórych graczy z ,, Radeonem ,, . Obecnie mam ATI Mobility Radeon HHD 5650 i sam mam z czymś takim problem.Instalowałem nowsze i starsze ( beta ) steorowniki,ale zawsze na koniec instalacji pokazywało się coś takiego:

( załącznik :P )

Co mam zrobić? Reinstalowałem grę,a sterowniki próbowałem zainstalować wszystkie po kolei :(

Procesor: Inel Core I3 Inside 2.6Ghz

Graf: ATI Radeon Mobility HD 5650

System: Windows 7 Home premium

Laptop: SONY VAIO

Ram: 4GB

Nie chciałem niczego pominąć więc podałem wszystko co mogłem. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

PS: Czarny kwadrat- kwadrat na pół ekranu z lewej lub z prawej przy ruszaniu w trakcie gry myszką.

post-653328-0-20699700-1372159251_thumb.png

Opublikowano

UWAGA! Problem rozwiązany w połowie! Udało mi się wgrać sterowniki do bety Radeona i nie mam kwadratów.... ale tylko w nocy :D

EDIT: GOTOWE!! Naprawione!

Opublikowano

@UP
Głupoty gadasz , wszystko działało nagle patch , 200000 graczy na czarne kwadraciki , ale jest to wina naszej karty ? zastanów się co ty piszesz :O

Opublikowano

Jakby to nie było wina waszej karty, to zmiana karty by nie pomogła :)

Na patcha możecie se czekać, ale równie dobrze może wyjść za miesiąc :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Od następnego patcha ma być to naprawione ;) info z oficjalnego forum, jakby co poszukajcie se w sekcji patch czy coś takiego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...