Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Czy osiągnięcia w grze zostaną ?

Gość Gibuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy po beta testach wszystkie osiągnięcia, postacie, konta zostaną ?

Czy trzeba będzie grać od nowa ?

Odkrywca
Opublikowano

Z tego co ja czytałem nic się nie resetuje. Ostatnio jeszcze było napisane "Beta lvl" a teraz jest już normalnie :P

jeśli ma ktoś problem ze "Smite" proszę pytać smiało,

wy nie pożałujecie a ja spróbuje odpwiedzieć . :)

Ulubiona gra :

klucze-do-cbt-gry-smite-300x180.jpg

Opublikowano

Jedyne co wiem w 100% na chwile obecną to to, że cale elo z bety będzie resetowane, ale do jakiego poziomu to już nie wiem.
Lvl podobno miał zostać, ale pojawiły się już plotki, że również będzie resetowany - w sumie tak by było nawet lepiej, znów miałabym co robić :D

Więc jeżeli lvl zostanie taki jak był, to i osiągnięcia zostaną - tak mi się przynajmniej wydaje.

Opublikowano

Moim zdaniem raczej lvl'a nie zresetują bo taki gracz 30lvl może grać z ludźmi co dopiero zaczynają, więc to by było bardzo głupie :D

l9WHU.png

Opublikowano

To jak będą jakieś już konkrety wiadome na 100% od teamu SMITE, to prosiłbym o linki.

Chodzi po prostu o to, że w tą grę jeszcze nie grałem. Chciałem zacząć ale przeczytałem, że to beta a ja nie lubię grać dwa razy od początku.

Dziękuje za info i czekam na więcej.

Opublikowano

Moim zdaniem raczej lvl'a nie zresetują bo taki gracz 30lvl może grać z ludźmi co dopiero zaczynają, więc to by było bardzo głupie :D

Przecież ludzie na tym forum tak robią, a potem "Łoooo mam pente na 4 poziomie, jestem koksem"

Przejrzyj temat "Pochwal się statami" czy jakoś tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...