Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PSX/PSONE

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kamil40013
Opublikowano

UWAGA!!! Ze względu na dużą wagę zdjęć niektórym zdjęcia mogą się długo ładować. Ale zapewniam, że wszystkie fotki działają.

Witam. Na pewno większość z was słyszała o PS1 i pewnie większość z was miała z nim kontakt. W dziale jest bardzo mało tematów na temat tej konsoli. Podzielę się w tym temacie między innymi zdjęciami (PS1, akcesoriów do niego itd.) i schematami (do PS1 których nie ma w internecie. Pewnie zapytacie skąd je mam. Materiały pochodzą z serwisu RTV mojego ojca który między innymi zajmował się tymi właśnie konsolami. Zdjęcia robione w domu. (więcej wam nie będę zdradzał bo to informacje prywatne).

Temat ma na celu stworzenie takiego archiwum PSX'a.

1.Pudełko
PSONE (W PSONE pudełko występowało w 3 wersach wizualnych. Na razie posiadam tylko dwie wersję. Trzeciej wersji pudełka raczej nie będę posiadał.

Wersja 1

CIMG5426.JPG

CIMG5421.JPG

CIMG5428.JPG

CIMG5424.JPG

CIMG5422.JPG

CIMG5423.JPG

Wersja 2

CIMG5449.JPG

CIMG5450.JPG

CIMG5451.JPG

CIMG5454.JPG

CIMG5452.JPG

CIMG5453.JPG

PSX

Póki co brak, ale dojdzie

2.W pudełku
PSONE
Jak już mówiłem wyżej pudełka z PSONE występowały w 3 wersjach, ale wnętrze było takie same.

Gdybym wpadł na ten pomysł zanim bym rozpakował konsolę to ujrzelibyście oryginalnie zapakowane części.

Konsola:

CIMG5429.JPG

CIMG5430.JPG

Tak plomba zerwana ponieważ konsola przerobiona kilka dni temu.

Pad:

CIMG5434.JPG

Przejściówka

CIMG5436.JPG[

Kabel AV

CIMG5438.JPG

Zasilacz

CIMG5435.JPG

Książeczki:

CIMG5437.JPG

PSX
Brak. To raczej nigdy nie dojdzie chyba, że trafi się kompletny PSX z pudełkiem.
Być może kiedyś coś dojdzie.
@EDIT
Dodam zdjęcia: Konsoli, pad'a, kabla (tego co znajdowało się kiedyś w pudełku)

3.Akcesoria (oryginalne i nie oryginalne)

Karta pamięci
PSONE

CIMG5439.JPG

CIMG5440.JPG

PSX

CIMG5441.JPG

CIMG5442.JPG

Pad (był dołączany do konsoli i sprzedawany też osobno.)
PSONE

Zdjęcia pad'a z PSONE było pokazane w pkt. 1. Pudełka nie posiadam

PSX

Jest to pierwszy pad jaki wyszedł do PSX (bez analogów). (Tylko pudełko). Jeśli ktoś chce zobaczyć pad'a to będzie on dodany w pkt 2("W pudełku---> PSX)
Zdjęcia nieodwrócone ponieważ nie miałem czasu.

CIMG5446.JPG

CIMG5444.JPG

Póki co tyle. Z czasem będę aktualizować temat. Jeśli ktoś ma podobne zdjęcia lub coś w tym stylu to można przesłać, to dorzucę do tematu. Jeśli można to proszę też o przypięcie tematu.

Dodam jeszcze schematy który nigdzie nie znajdziecie, kolejne zdjęcia akcesoriów, + wiele innych.

Zdjęcia robione aparatem: Casio EX-ZR200. Starałem się aby jakość zdjęć była jak najlepsza.

Gość kamil40013
Opublikowano

Obrazki powinny już działać :)

Widocznie coś źle zrobiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...