Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Gladiatus, "kiedyś" a "teraz"

YourWorstEnemy

Gladiatus "kiedyś", a "teraz"  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy nie uwa?acie, ?e kiedy? gladiatus by? o wiele lepszy?

• Tak
      15
    • Nie
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, nie uważacie, że kiedyś gladiatus był o wiele lepszą grą?? Kiedy nie było tych wszystkich zbędnych pierdół, dodatków, kiedy trzeba było czekać 10 minut aż gladiator wróci z misji i dopiero dostanie się nagrodę. Brak kostiumów itd, itp. Wypowiadajcie się, chcę poznać wasze zdanie :)

Pomogłem? Daj plusika +

Zawsze z chęcią pomogę, bez wahania można się do mnie zwrócić o pomoc

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam YourWorstEnemy

Opublikowano

Bo chcę poznać wasze zdanie na ten temat?? A ty po co napisałeś post? Nic nie wniosłeś do tematu.

Pomogłem? Daj plusika +

PS Umie ktoś robić pro sygnaturki? Jeśli tak prosiłbym o kontakt PW Z góry wielkie dzięki.

Opublikowano

Teraz w gladiatusie masz kilka różnych kostiumów. Każdy z nich posiada 5 części (jeden 7) i otrzymujesz je, ze skrzynek lub za wykonanie misji, wyprawę (bardzo rzadko) i po uzbieraniu wszystkich części (można i wcześniej) zakładasz ów kostium i dzięki niemu masz po 1 wygląd postaci, a po 2 parę dodatków. Z tego co się orientuje jest 9 kostiumów.

Pomogłem? Daj plusika +

Opublikowano

Dla jednych (w tym dla mnie) to ciekawy sposób na urozmaicenie gry i dobry sposób na wymuszenie od większej liczby graczy chęci zakupienia rubinów, a dla drugich to niepotrzebne pierdoły :P Tak czy siak gdyby nie te "pierdoły" to każdy by narzekał, że administracja olewa grę : P

Opublikowano

Teoretycznie jest tak jak mówisz, ale jak dla mnie "stary" gladiatus był o wiele lepszy, a w tego "nowego" odechciewa mi się grać po tygodniu, dwóch ;/ No ale cóż nic się na to nie poradzi.

Pomogłem? Daj plusika +

Opublikowano

A ja powiem, że stary był gorszy, było mniej możliwości, brak Circus Turma, lochów, tylko arena, wyprawy i 'tawerna', a teraz jest przynajmniej co robić. :>

FP8kfDX.jpg

Opublikowano

Można powiedzieć że znacznie uprościli i w miarę go ulepszyli kiedyś było znacznie mniej opcji niż jest teraz, a jak dla mnie to wyszło im to na dobre.

Opublikowano

Dodali praktycznie same gówna. Dużo lepiej było na początku dlatego teraz już nie gram w gladiatusa.

Opublikowano

Popieram up :) Dodali same śmieci i teraz to już nie jest ten sam gladiatus. Tęsknie za starym, dobrym gladkiem :) Aż się łezka w oku kręci. :D

Pomogłem? Daj plusika +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po prostu kiedyś było ciężej o dobre konto a teraz to taki pikuś ze hej :mellow:

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...