Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z kontem

dawxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem z kotem że gdy loguje się w grze to pisze mi że nie poprawna nazwa użytkowanika/hasła.

Więc chciałem zmienić nazwę konta kazało mi wpisać adres email i gry wpisałem wyskoczyło mi że to konto nie jest powiązane z kątem leagues of legends,.

Potem chciałem zmienić hasło kazało mi wpisać nazwe użytkownika więc wpisałem i pisało mi że takie konto nie istnieje o co kaman??

Proszę o pomoc.

Pomoże ktoś?

Opublikowano

Często mam problem z kotem również ;] sprawdź Caps Locka a jak nie to pisz do riotu że ukradli ci kota

oynk.png

Opublikowano

chciałem napisać na forum lola lecz nie mogłem bo nie mam konta a jak chciałem zrobić nowe konto to mi kazali najpierw zalogować się w grze lecz jest taki sam problem

Opublikowano

Napisz ticket do Riotu z podstawowymi informacjami dot. konta czyli:

- Nazwa, hasło i email

- Ostatnie IP na którym grano w LoL'a

- Paypal z którego zamawiano RP lub paysafecard.

- Nr. Tel. z którego kupowano RP

Takim sposobem odzyskałem moje skradzione konto.

PMK3yt4.png

Opublikowano

napisałbym ale nie mam konta a nowe tak jak już pisałem :

chciałem napisać na forum lola lecz nie mogłem bo nie mam konta a jak chciałem zrobić nowe konto to mi kazali najpierw zalogować się w grze lecz jest taki sam problem

Napisałem do suportu a ile się czeka na odpowiedz?

Opublikowano

napisałbym ale nie mam konta a nowe tak jak już pisałem :

Napisałem do suportu a ile się czeka na odpowiedz?

Odpowiedzi na ticket w supportcie w obu językach są podobne. Teoretycznie Riot ma na odpowiedź aż 30 dni, ale zazwyczaj odpowiadają już po kilku dniach. Na forum lola nie pisz, tam również odeślą cię do supportu i w zasadzie tak powinni zrobić bo masz za mało podstawowych danych by je odzyskać, dlatego konieczna będzie interwencja Riotu i pomoc w odzyskaniu tego konta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...