Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co z kasą na Pukawka.pl ?

Vaxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowilem zadac to pytanie w tym dziale, poniewaz kasa o ktora pytam jest "pozostaloscia" po serwerze Minecraft.

Do sedna. Posadam konto na pukawka.pl z kasą (okolo 90zl),w serwery juz sie nie bawie i w zwiazku z tym mam pytanie. Czy mozna w jakis sposob "odzyskac" kase ? Chiciazby 1/2 tej kasy?

Moze ktos maial podobny przypadek ?

Dzieki za ew. odpowiedzi :)

P.S

Przepraszam jesli zly dzial i prosze o ew. przeniesienie.

test

Gość michal12386
Opublikowano

raczej nie to tam zostaje niestety ;P

Opublikowano

Nie można :) Wysyłając SMS do nich automatycznie kasa z twojej komórki przelewana jest na ich konto, a więc wątpię by jakimkolwiek sposobem ci tą kasę oddali :unsure: Możesz sprzedać konto(wraz z zawartością) komuś za jakąś kwotę ;) Dodam ,iż wątpię by ktoś kupił takie konto za 100zł :mellow:

Gość michal12386
Opublikowano

za tyle ile masz na koncie czyli za 90 ale to przynajmniej tak szczerze to za 15 zł sms kosztuje 30 zł

Opublikowano

za tyle ile masz na koncie czyli za 90 ale to przynajmniej tak szczerze to za 15 zł sms kosztuje 30 zł

Jak napisalem, mnie nawet ineresowaloby 50% tej sumy.

Ok, moze ktos ma jakis jescze pomysl ?

test

Gość michal12386
Opublikowano

tylko taki jest możesz sprzedać konto za połowę sumy na koncie czyli za 45 zł

liczę na zestaw like'ów

Opublikowano

Najlepiej postaw server i sprzedaj graczowi jakiemus :P.

Jak juz pisalem, nie bawie sie w "serwerowanie", juz mi sie nie chce. Problem jedynie w kasie, ktora zostala :(

test

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz. Zostaw sobie na przyszłość. Jeżeli są pieniądze to są one na hostingu, lecz możesz napisać do supportu, lecz wątpię, aby był jakiś odzew ze strony pukawki.

Opublikowano

Raczej nie ma takiej możliwości, ale spróbuj napisać do Supporta

Napisze, zobaczymy co z tego wyjdzie :unsure: Majątek to nie jest, ale choćby 1/2 wartości dostać :)

test

Opublikowano

nie da się :( jest możliwość przeniesienia na inne konto

Wiem, że można przenosić :)

test

Opublikowano

Mam taki sam problem :D mam kilka kat na mineserv i mam tam roznnie na jednym koncie 50zl na drogim 60 xD:D tez bym sprzedal jezeli ktos chce kupic np kontoo niech napisze ile ma tam byc kasy:D ja uzbieram szybko (przelacze moj itemshop na te konto ) i git sprzedam tam taniej wam:D na 1 koncie nawet 500zl mam xddd

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mozna przenosic, sprzedaj komus na pewno ktos chetny sie znajdzie

Wszystko ladnie i pieknie, tylko na samej Pukawce.pl nie ma forum, a szkoda, bo jak wsponialem nawet za 1/2 wartosci bym puscil :(

Chole...

No niestety, po konsultacji z Pukawka.pl stwierdzam, ze nie ma mozliwosci "zwrotu" kasy :( Ktos ma jeszcze jakis pomysl ?

test

Gość michal12386
Opublikowano

tylko możesz tu utworzyć temat sprzedam konto za 45 zł i git nic nie zrobisz ;P

Gość michal12386
Opublikowano

40 45 nie ważne za ile sprzedasz sprzedaj gdziekolwiek może znajomemu na skype albo gdzieś a czy nie ma przelewów na inne konto na pukawce ?

@edit proszę daj lajka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...