Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ciekawe info o wocie

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- patch 0.8.7 przyjdzie pod kocie Lipca lub początek Sierpnia, a wraz z
nim dostaniemy brytyjskie arty i chińskiego HT premium 112

- Superpershing dostanie nowe działo (obecne topowe działo M26 Pershinga) i zwiększy się jego mobilność

- Type59 został usunięty ze sklepu, bo było go za dużo w grze i musial
zrobić miejsce innemu, nadchodzącemu chińskiemu medowi tieru 8

- ten rok przyniesie średni czołg francuski premium

- silnik gry nie zmieni się, ale na pewno poprawi (me: GDZIE SĄ MOJE RDZENIE DWA?!)

- ruski średni czołg premium (wczesna wersja T-44 z działem 85mm) pojawi się na jesień

- Type 59 nigdy przenigdy nie powróci do sklepu, pogódźcie się z tym placze.gif

- pola minowe przybędą do CW jako materiały eksploatacyjne

- użytkownicy Xbox i PC nie powalczą razem

-nie będzie czołgów premium tieru 9 i 10

najciekawiej to interesuje mnie ten premium sredni czołg t-44 czy bedzie zmiana w drzewku czy dadzą całkiem inny czołg premium?

Opublikowano

Lewaki. Usuwają czołg ze sklepu a potem go buffują. Mam nadzieje, że przynajmniej SPka do podarków dadzą czasami. Ale mnie jeszcze ciekawi Francuz T8. Dają info o nim, a daliby może o T23 jakieś info ;_;

Opublikowano

Hah, wiedziałem, że dadzą sobie spokój z Havokiem, nie daliby rady tego zrobić.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano

tylko 150 gier na swiecie ma Havoka , grałem w jedna sama instalka zajmuje 28 GB to ciekawe ile by zajmował WoT :)

a jak ktos ma słabszego kompa to nawet launcher by nie ruszył

Opublikowano

Podobno miały być jakimś cudem dwa silniki graficzne: Podstawowe i Havok, a sam w sobie jak dla mnie silnik havok jest bardzo dobry, szczególnie pasowalby do tej gry.

Generalnie shitpatch, miało być fajnie, jak zawsze coś spierdolą.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Dzieki za info. Co do silnika gry, a wlasciwie braku jego wieloprocesowosci (ale madre slowo ;) ) , to moze by wyslac maila do WG, ze mamy obecnie 2013 r. i procesory 4 rdzeniowe nie sa juz cymesem ;)

Niby obchodza 15 lat istnienia, ale technologicznie nadal tkwia w w okolicach 2000 roku ;)

test

Opublikowano

Dzieki za info. Co do silnika gry, a wlasciwie braku jego wieloprocesowosci (ale madre slowo ;) ) , to moze by wyslac maila do WG, ze mamy obecnie 2013 r. i procesory 4 rdzeniowe nie sa juz cymesem ;)

Niby obchodza 15 lat istnienia, ale technologicznie nadal tkwia w w okolicach 2000 roku ;)

Zgadzam się :) No nie inaczej, ich silnik uznali za tak świetny, że zrobią na nim jeszcze 5 najbliższych gier. Już kilka razy na tym forum poruszałem kwestię tego, iż ten silnik jest epokę do tyłu.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Ciekawe kiedy dodadzą bitwy historyczne i garażowe.

... garazowe ?

test

Opublikowano

... garazowe ?

Chodzi o możliwość użycia kilku czolgów ( jeden po drugim ) w ciągu jednej bitwy.

1367303118-U250803.png

Opublikowano

Chodzi o możliwość użycia kilku czolgów ( jeden po drugim ) w ciągu jednej bitwy.

taka bitwa by nie miała sensu, gościu bierze I tier, ginie a potem bierze X tier i wszystkich ciśnie.

Opublikowano

Bitwy garażowe polegają na tym, że:
Bierzesz udział w bitwie ->
Ktoś rozwalił ci pojazd -> Wybierasz sobie z garażu kolejny ->
Wracasz do bitwy i kontynuujesz walkę

- bitwy garażowe są zbyt skomplikowane dla randomków, zostaną
zaimplementowane tylko do CW/kompanii możliwe, że jeszcze w tym roku

Opublikowano

THX za odp. Takie cos mialoby sens jedynie wtedy gdy masz mozliwosc powrotu do bitwy ale tym samym lub nizszym tierem.

test

Opublikowano

- Superpershing dostanie nowe działo (obecne topowe działo M26 Pershinga) i zwiększy się jego mobilność

- silnik gry nie zmieni się, ale na pewno poprawi (me: GDZIE SĄ MOJE RDZENIE DWA?!)

- ruski średni czołg premium (wczesna wersja T-44 z działem 85mm) pojawi się na jesień

najciekawiej to interesuje mnie ten premium sredni czołg t-44 czy bedzie zmiana w drzewku czy dadzą całkiem inny czołg premium?

A co do SP wiecie jaki to buff ? 10 peny no kurwa szanujmy się ... rozumiem że to med ale nawet ta dodatkowa mobilność m nie pomoże .

Lewaki. Usuwają czołg ze sklepu a potem go buffują. Mam nadzieje, że przynajmniej SPka do podarków dadzą czasami. Ale mnie jeszcze ciekawi Francuz T8. Dają info o nim, a daliby może o T23 jakieś info ;_;

Ja bym SP nie kupował .

Swoją drogą to skąd masz to info ? z forum sccobanego czy innego kolesia który "zna" się na grze ?

A co do typa to kiedy on był w podarkach ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

tylko 150 gier na swiecie ma Havoka , grałem w jedna sama instalka zajmuje 28 GB to ciekawe ile by zajmował WoT :)

a jak ktos ma słabszego kompa to nawet launcher by nie ruszył

Just Cause 2 stoi na havoku, a za dużo nie waży... -,-

A mapa jest ogromna, w chuj pojazdów itp.

Więc - argument-inwalida

@Edit

Na temat obecnego silnika - nie jest zły, lecz optymalizacja leży jak w GTA 4

2 najgorsze pod względem optymalizacji gry jakie znam - WOT i GTA 4

shoob.png

Opublikowano

Type59 jest od dawna usunięty ze sklepu. Ostatnia jego sprzedaż miała miejsce rok temu w sierpniu... Od tamtej pory został wycofany i przeznaczony jedynie jako nagroda za np. konkursy.

Opublikowano

info mam od sccobanego.

15.06.2013 w Odessie (Ukraina) odbyło się spotaknie developerów z graczami.
Na pytania odpowiadał Evilly, główny rosyjski community manager.

Opublikowano

Type59 jest od dawna usunięty ze sklepu. Ostatnia jego sprzedaż miała miejsce rok temu w sierpniu... Od tamtej pory został wycofany i przeznaczony jedynie jako nagroda za np. konkursy.

Ten punkt tylko tłumaczy czemu go usunęli... ;P

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...