Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Tiveria,gra ktoś tam jeszcze?

Zekori666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,mam pytanie dotyczące Tiverii. Gra na tamtym serwerze ktoś jeszcze w ogóle ? Opłaca się zaczynać od nowa jeszcze? I tak apropo,jak nie Tiveria,to jest sens zaczynać na Balmorze po tych akcjach z Fubu?

Opublikowano

graczy online: 232

Tiveria upadła jednym słowem i według mnie nie opłaca się tam wbijać, tak samo jak na Balmorę.

Wybierz Ravie lub Triador'a.

lk480_av1.png

Opublikowano

Jak czytam komentarze ludzi pod Triadorem to czasami mnie zniechęca tam grać,a miałem zamiar. Ravia spoko,ale na niskim lvl dużo ludzi i czasami ciężko zarobić. ;//

Opublikowano

Jak czytam komentarze ludzi pod Triadorem to czasami mnie zniechęca tam grać,a miałem zamiar. Ravia spoko,ale na niskim lvl dużo ludzi i czasami ciężko zarobić. ;//

Triador to świetny serwer, sam pykam czasem.

A co do Ravii to zarobisz banalnie na hematach.

lk480_av1.png

Opublikowano

Administracja Tiveri ma wylane na to ludzie na wzajem siebie okradaja a administracja nic z tym nie zrobi bo nie masz z nimi kontaktu bo nikt nie odbiera brak forum rowniez dla mnie osobiscie strata czasu jest tam grac wbilem 111lvl i nawet nie wchodze bo nic sie nie dzieje osobiscie juz nie polecam tam zaczynac na nowo bo nie wiadomo kiedy calkowicie off bedzie ;)

Aktywność administracji mowi sama za siebie

Balon
stanowisko: Administrator
ostatnio on-line: 8 miesięcy temu
obowiązki: programista
Greg
stanowisko: Moderator
ostatnio on-line: 9 miesięcy temu
obowiązki: utrzymywanie porządku na forum
soon
ostatnio on-line: 10 miesięcy temu
obowiązki: kontakt z graczami, organizowanie eventów, grafik
Sui
ostatnio on-line: miesiąc temu
obowiązki: utrzymywanie porządku na serwerze
Tomasz
ostatnio on-line: dzień temu
obowiązki: kontakt z graczami, organizowanie eventów

jedyny tomasz co wszedl po 3mies

Opublikowano

Hm.. tylko pierw trzeba znaleźć gildie,znaleźć wolnego spota co tam jest trudne jak grałem kiedyś. Bez rękawicy to ujowo dropi. ;/

Na początku pobij chwile metki, kilka hematów Ci poleci, potem rękawica jakaś lotnie i rób dropka na hematy.

lk480_av1.png

Opublikowano

A takie pytanie,ma ktoś jakąś gildie do której będzie można oddawać expa ? ;p I jakąś rękawice pożyczyć ? ;)

To znajdziesz spokojnie, 10 minut w mieście na CH handlowym i masz gildię - rękawicy Ci nikt nie da. :O

lk480_av1.png

Opublikowano

Oj tam. Dobra,ja pobieram Raviee. ;) Jak coś bd grać w Jinno. ;p A mam pytanie,bo dodali ostatnio te muszle,skąd się je bierze? I czy dalej są małże z ryb itd?

Opublikowano

Ja Ci polecam Ravie.eu. Niby Triador taki fajny i wgl. ale juz na nim gospodarka pada.. i za jakies 2-3 tygodnie tam nie bedzie pewnie nikogo:)

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

na tiveri zacznij nie sluchaj sie tych pajacow wyzej triador to syf totalny z pewnych zwgledow administracji ;) pozdro dla kumatych

Jeśli się nie znasz na serwerach to nie pieprz farmazonów bo jest to żałosne. ;___;

Na Tiverii administracja nie wchodzi, serwer jest do dupy. ;___;

lk480_av1.png

Opublikowano

Jeśli się nie znasz na serwerach to nie pieprz farmazonów bo jest to żałosne. ;___;

Na Tiverii administracja nie wchodzi, serwer jest do dupy. ;___;

nie spam jak chcesz sie podzielic ze mna swa inteligecja to zapraszam ts lub pw ;)

za kilka tygodni nikt juz tam nie bedzie gral tylko ci co w is wywalili kase wiec pozdro dla cb ziomek chcesz to marnuj czas na tym gownie nie moja sprawa

mam swa opinie na temat tego servera i to moje zdanie i gowno ci do tego co gdzie kiedy pisze

gdybys znal administracje jak ja tez bys tak sadzil ale ze gowno wiesz obrazki w prezentacji tylko na obrazki looknoles i tyle pozdro -.-

Opublikowano

Ravie można zaliczyć do tych starych serwerów a populacja jest wielka.

A to za sprawą Administracji i docenieniu każdego nowego użytkownika/gracza.

Tiveria to klasyk,ludzie już wiele tam osiągnęli dlatego odchodzą bo nie ma sensu już dalej tam ,,trwać"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...