Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem/Pytanie] DarkOrbit Remix v2.3.2

michal9892

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem. W wersji 2.3.2 gdy zastrzelam jakiegoś Aliena to mi się scina. A w wersji 5.0 jak zabijam aliena to nie ścina.

Dlaczego tak jest? Wolałbym grać w wersji 2.3.2 bo są 2 gale i alieny poprostu old school stary client jest lepszy od wersji 5.0

Opublikowano

UP działają kody?

Edit : Kody działają ale nie widzę dronów strasznie mi się myszka zacina podczas grania a gdy jest menu to wszystko ładnie chodzi. :/ Tak się tnie .że grac się nie da

Opublikowano

Karta Graficzna Z integrowana 128 MB --> Pamięć RAM 2 GB --> Procesor AMD Sempron Processor 3400+ 1.80 GHz --> Windows 7 32 Bit Service Pack 1.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chodzi ci o Menager Zadań Windows?

tak, ja mam 100%

KLIKNIESZ? <3 

Opublikowano

Karta Graficzna Z integrowana 128 MB --> Pamięć RAM 2 GB --> Procesor AMD Sempron Processor 3400+ 1.80 GHz --> Windows 7 32 Bit Service Pack 1.

Mi na o wiele słabszym komputerze chodzi z lekkimi lagami na początku a później jest dobrze :D z tym, że tam jest win xp :P

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

Teraz też mam win xp ale nadal to samo. W innych wersjach jak już pisałem chodzi mi o starsze nie zacinała się myszka. Ale też się zacina ale mniej ale i tak nie da się grać .. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...