Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

▄ UltraServ Masakra ▄ [1.5.1][TS3]

anbullan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię: Tom

Nick: Neostr

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo): Posiadam

Opis twojej osoby: Nie grifuje i nie cheatuje, znam zasady interpunckji, jestem otwarty na nowe znajomości.

Drużyna[Red/Blue]: Blue

Opublikowano

Imię: Przemek

Nick: przemekx68

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo): Jest to i to

Opis twojej osoby: Jestem ogarnięty, kulturalny oraz mój poziom ortografii wynosi 9/10

Opublikowano

Imię: Mateusz

Nick: HuriN

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo): tak

Opis twojej osoby: Imie Mateusz , jestem bardzo kulturalny i ogarniety :) Szukam takiego serwa typu KM

Drużyna[Red/Blue]: Red

Nie dodawaj ludzi jak im sie nawet nie chce napisac jedno zdanie Opis twojej osoby ;>

I jak bedzie wojna to nie jedna tylko kilka, zeby serwer nie stal 2tyg i padl ;>

I dodaj LifeMC I lockblock prosze :)

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Moge pomóc w reklamowaniu itd. PISAC PW

Opublikowano

Każdy będzie mógł wejść na serwer, ale Ci co nie dodanie do Red/Blue będą "duszkami" :)
Będzie LifeBan czyli życia podstawowo 2(zjedzenie diax'a = +1życie).

LogBlock prawdopodobnie dodam.

I prawdopodobnie wprowadze OtherDrops[Czyli drop ze stone]

Opublikowano

anbullam moim zdaniem wgarnie other drops jest bez sens poniewaz frajda jest szukanie kopaln, diaxow, zlota itd :)

Co to jest na chwile sprawdzenie gracza? Sprawdzisz czy ma x raya i banik leci a others drops to nie gra no ale jak uwazasz :)

No to jak bedzie LifeMC i Logblock to zajebiscie :)

Kiedy start?

I jeszcze jedno jak wyjdzie w tym tygdniu 1.6 to co? Zmienisz serwa na 1.6?

Szukam serwera Survival, typ Kwadratowej Masakry sezon 5, wszystko z rud, ogar Administarcja.

Opublikowano

Jak będzie minimum 10 osób.

Czyli zrobić cuboidy proste czy górzyste?

Jak będzie dostępne(bukkit lub spigot) 1.6 oraz większość pluginów to oczywiście

Opublikowano

A nie lepiej wgrac plugina i zebysmy sami robili gildie? tak jak na KM :) no to reklamuj gdzieś to bedzie wiecej ludu :D

Opublikowano

popieram Matiol22 lepiej jak my sobie zrobimy gildie, i other dropsa usun !! bo to jest szajs na takim serwier

weź już włącz nikt nie bedzie czekał 2h aby było 10 na 10

i sobie poszedł ...

Opublikowano

Imię: Dawid

Nick: InferoPL

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo): Posiadam

Opis twojej osoby: Jestem 15 letnim gimbusem pragnącym zagrać na serwerze typu KM :D

SG.PlayCity.PL <----- Zapraszam Serwer SurvivalGames + FreeBuild 120 Slotow. 1.4.7!

Opublikowano

Opisać czyli?

Dwa zamki sa RED I BLUE

Zbierali itemy na gildie a potem skkf i PSPmagister zalozyli gdzie chcieli i cuboid jest chyba 150 na 150 nie wiem sam :)

Surowce normalnie leca ale pewnie tam sprawdzaja i tu tez zalatw kogos do sprawdzania albo sam :)

LogBlock jest czy ktos kradnie czy nie , zycia sa to tez pewnie wiesz :)

Mozesz dodac /spawn i sethome tylko albo tpa :)

Jesli zginiesz i stracisz wszystkie zycia ktos Cie moze uleczyc i na KM jest ze jeden blok diaxow jedno zycie ale nie wierze zeby tyle ogarow bylo na tym serwerze zeby nie dedali :D

Moga sie caly czas lac wiec tutaj tez tak powino byc, jak kazdy bedzie mial zamek to wtedy mozna ustalic taka wojne jak byla na KM, ze np. red atakuje blue i rozwala z dzialek TNT obsydian :)

I nie dodawaj exp ze stone i chyba tyle, jeszcze pomysle to napisze :D A tak sory za bledy szybko pisalem ;d

I tak jakis ogar na Zalozyciela RED I BLUE i zeby ts mieli :)

Opublikowano

już

a kiedy bys odpalił serwa bo troche mi sie nudzi a nie mam w co grać

a kiedy bys odpalił serwa bo troche mi sie nudzi a nie mam w co grać

Opublikowano

Imię:Krystian
Nick:Riazek

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo):Tak

Opis twojej osoby:Nie ma co się rozpisywać. Interesuję sie sportem, lubię się dobrze zabawić itd. ;)

Drużyna[Red/Blue]:Blue

Opublikowano

Po pierwsze nie moge pisac na chacie, reszta moze ja nie , nie tepa mnie na spawn :) I serio ? dales prosty na zamek ? daj zebysmy my mogli ogarac a nie . ; /

Opublikowano

Imię:Mateusz

Nick:Ziolko

Ts3 i Mikrofon(obowiązkowo):tak

Opis twojej osoby:Cuz moge powiedziec wbije na ts to mnie poznacie ;p

Drużyna[Red/Blue]:Obojetnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...