Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q]Prośba o poradę; pozycjonowanie

Fli_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio zadzwonił do mnie właściciel małej firmy handlowej, któremu wcześniej napisałem stronę WWW z propozycją wypozycjonowania jej, oczywiście nie za darmo. Grzecznie odparłem mu, że nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić i można uznać, że słyszałem o tym legendy. "Szef" jednak nie wykazał wzruszenia i powiedział, że mogę spróbować, nawet zjebać ranking strony ale jeśli by to zaczęło działać jest mi gotów płacić. No cóż interes marzenie, i doświadczenie które mogę zdobyć przydałoby mi się w przyszłości więc się zgodziłem.

Znalazłem kilka artykułów o pozycjonowaniu ale mam pytanie do userów, którzy już się w tym babrali - czy macie może jakieś pozycje godne polecenia? Nie chcę tego zrobić na odpierdol bo wybieram się na studia więc każdy grosz by mi się przydał a jak już pisałem jestem zielony co z tego wynika mogę się pomylić jeśli chodzi o wybór najlepszego źródła nauki pozycjonowania stron. Jeśli więc ktoś zna się na tym, bądź ma namiary na dobry poradnik/kurs (może być nawet płatny) - proszę, podziel się :)

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Zajmuje się PPA i tworzeniem własnych stron WWW więc pozycjonowaniem również. Najlepszym rozwiązaniem jest seopolit sam z niego korzystam i według mnie jest to najlepsza strona do pozycjonowania. Rejestrujesz się itd., wykupujesz podane frazy pod jakimi ma być strona wyszukiwania i już i z czasem strona będzie coraz wyżej.

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź maximus, myślę, że się coś z tym zrobi. Temat do zamknięcia.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...