Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja modów GTA:SA

Kwasna111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie zaznaczę że nigdy nie wgrywałam żadnych modów do sa.
Przejrzałam parę poradników, wydawało się to łatwe, wiec chciałam wgrać parę nowych furek by rozpocząć zabawę z modyfikacjami.

Zainstalowałam SAMI bo ta metoda wszędzie jest opisywana jako najprostsza.

Instalowałam tak jak zalecano dodatki z poziomu .rar, .zip, i tu zaczęły się problemy... :mellow:

niektóre z dodatków wgl. nie chciały się zainstalować.. ale przymykałam na to oko bo może jakieś wadliwe pobrałam..
po zainstalowaniu dosłownie 7 dodatków (4 furki i 3 motory) gra nie ruszała. <_<
wywalał mi error przy ładowaniu "sejwa"..
wiec zaczęłam deinstalacje dodatków powyższym programem, sprawdzając po każdym czy gra ruszy...
niestety nic nie ruszyło, dopiero po odinstalowaniu wszystkich gra ruszyła normalnie. :(

Pzechodzac do sedna: czy ktoś wie jaka możne być tego przyczyna?
czy coś ominęłam instalując w/w mody?
czy zna ktoś jakiś sprawdzony i prosty sposób na instalacje modów ? :D

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

Naj naj naj łatwiejszy jaki znam to Gta Parking lub Img Tool w Gta parking musisz wypakować pliki ta jak w IMG toolu. Tak ponieważ nie rozpakowałeś i SAMI nie mogło znaleźć hadlingu którego się nie powinno instalować bo się dostanie bana :D. Tak czy tak moim zdaniem inne programy nić GTA Parking i IMG Tool to gówna :D

Opublikowano

mody tylko dla własnego użytku instaluje także spokojnie ;)
naszło mnie żeby przechodzić jeszcze raz :P tylko chciałam sobie trochę upiększyć :D
tym programem pójdą tez tatuaże itd ? ;)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

mody tylko dla własnego użytku instaluje także spokojnie ;)

naszło mnie żeby przechodzić jeszcze raz :P tylko chciałam sobie trochę upiększyć :D

tym programem pójdą tez tatuaże itd ? ;)

ImgTool wgrasz dużo rzeczy, ja wgrywałem nim skiny, motory, auta, bronie.

Na forum i w spisie jest tutek o img tool i potem 2 jest też ale to jest wideo tut

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

ok w takim razie już szukam tych tutków ;)
jeśli możesz to podaj mi stronki z których były twoje modki :)
bo być może faktycznie to moje były jakieś wadliwe. Dzisiaj udało mi się wgrać 4 samochody i bangla normalnie :)

Skoro już udało mi się przykuć tematem czyjąś uwagę to mam jeszcze jedno pytanie ;)
widziałam tutaj parę modów zmieniających grafikę gry. Jakie jest prawdopodobieństwo że osoba która nie zna się na instalowaniu tego typu rzeczy (czytaj ja :D) zepsuje tym zabiegiem gre? :P

b6y2zc.png

Opublikowano

ok w takim razie już szukam tych tutków ;)

jeśli możesz to podaj mi stronki z których były twoje modki :)

bo być może faktycznie to moje były jakieś wadliwe. Dzisiaj udało mi się wgrać 4 samochody i bangla normalnie :)

Skoro już udało mi się przykuć tematem czyjąś uwagę to mam jeszcze jedno pytanie ;)

widziałam tutaj parę modów zmieniających grafikę gry. Jakie jest prawdopodobieństwo że osoba która nie zna się na instalowaniu tego typu rzeczy (czytaj ja :D) zepsuje tym zabiegiem gre? :P

1. stronka:

gta.net.pl

2. Mała szansa.

To sie tylko instaluje i wybiera katalog gry '_'

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

no wiesz idąc tym tropem to w SAMI wybierasz tylko plik i instalujesz :P
a i tak poszło coś nie tak :D

dobra zabieram się do dzieła i powiem jak poszło ;)

b6y2zc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...