Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Dobrych WebMasterów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !!
Szukam Naprawdę dobrych WebMasterów, do robienia zleceń (Taki jakby TEAM)

No to tak dokładniie poszukuję ze 2 grafików, 2 programistów php, 2 od css, oraz 2 java,
przykładowa moja stronka do odbierania zleceń : (tylko do popatrzenia, bo domena i skrypty oraz inne bzdety (logo itd...) będzie zmieniona)

http://nazlecenie.cba.pl

Zarobki ??
Wszystko, z naszych projektów bedzie dzielone po równo

Wzór:
Doświadczenie:
Język programowania:
Dlaczego właśnie ja:

Coś o sobie:

Opublikowano

@linoskoczek Jaa nie prosze o krytykę, tylko o zgłoszenie, aa strona nie ma zadnych errorow, bo chyba jakos dziala. I ja nie mówię że css to język programowania, ja tylko mówię, że szukam programistów, którzy znają się na css.

//EDIT: Aa te errory zaraz znikną.

Opublikowano

Doświadczenie: Skrypty robie raczej nie znając strony klienta , lecz mam ty kilka przykładów

1. www.chatwithus.tk

2. www.fragcenter.eu

Dalej nie wiem dodam jak coś
Język programowania: PHP , CSS , HTML , MYSQL
Dlaczego właśnie ja: Czemu ja hmmm niech pomyśle umiem pracować zespołowo , jestem staranny ? nie wiem co tu jeszcze napisać :D

Napisze jeszcze może coś o sobie mam na imie Paweł . jestem z Zabrza . Mam 17 lat .

Interesuje sie : Oczywiście dziewczyny , Programowanie i Muzyka <333

Tak dodałem kilka punkcików od siebie :P

A i jeszcze kontakt GG:10865430

Edytuj troszeczke ten wzór bo ubogi troche ;d

POZDR

PS. Jak będziemy mieli taką strone to raczej ani jednego klienta nie będziemy mieli

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

No to w takim razie trzeba zacząć nową stronkę (Tę zrobiłem w 1 godzinkę na szybko) Tylko nic sie nie obejdzie po 1. Bez grafika po 2. Bez szablonu, trzeba działać :P

PS: @up Otrzywiście, że wchodzisz.

//EDIT: Mam jeszcze pytanko to http://www.chatwithus.tk/ to twoja strona ?

Opublikowano

Co w tej mojej stronce nie pasowało najbardziej ?

-Wygląd
-Skrypt (Jak cos to bedzie naprawiony naprawiony)

Czy moze cos jeszcze innego ??

Opublikowano

@up w stronie Webmajsterów <-sorry jak to źle napisałęm // jest najważniejszy wygląd i tylko praktycznie to skrypt nie musi być idealny lecz powinnien być na wysokim poziomie

784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png784091427630431250239.png
Opublikowano

@up Narazie jest nas dwóch więc ja się zajme skryptami php oraz mysql, a ty wyglądem strony ok ?

PS: Projekt Dopiero zaczyna swoja prace, jak bedzie wiecej ludzi, kazdy sie zajmie czyms innym itd, to bedzie inaczej, a teraz masz moze jakis komunikator, cos jak ts, albo co ??

Opublikowano

Doświadczenie: Skrypty robie raczej nie znając strony klienta , lecz mam ty kilka przykładów

1. www.chatwithus.tk

2. www.fragcenter.eu

Dalej nie wiem dodam jak coś

Język programowania: PHP , CSS , HTML , MYSQL

Dlaczego właśnie ja: Czemu ja hmmm niech pomyśle umiem pracować zespołowo , jestem staranny ? nie wiem co tu jeszcze napisać :D

Napisze jeszcze może coś o sobie mam na imie Paweł . jestem z Zabrza . Mam 17 lat .

Interesuje sie : Oczywiście dziewczyny , Programowanie i Muzyka <333

Tak dodałem kilka punkcików od siebie :P

A i jeszcze kontakt GG:10865430

Edytuj troszeczke ten wzór bo ubogi troche ;d

POZDR

PS. Jak będziemy mieli taką strone to raczej ani jednego klienta nie będziemy mieli

Taki z Ciebie webmajster, jak ze mnie motocyklista.

Chociażby CSS, HTML i MySQL nie są językami programowania. Skrypty robisz takie: "Copy & Paste". Na "twojej stronce" jest jedynie wrzucone Omegle, a na fragcenter.eu jest templatka z ipbforumskins.com.

I jak cały wasz team będzie polegał na takich ludziach, to wy nawet nie liczcie na komerchę, bo dla was to o wiele za wcześnie <3

9obpmnjr.png

Opublikowano

#10 Ale na gg jak bedzie wiecej osob too lipa, chyba, ze konfa.

@up Spokojnie, jezeli bedzie wiecej ludzi, to kazdy sie do czegos przyda...

@szakal499 zajmiesz się szablonem strony zleceń ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...