Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wierzchowce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

używam plików od Terenzo i są tam wgrane wierzchowce, lecz jest mały problem, wpisałem komendę na dzika, potem na reniferka

kliknąłem na dzika, jeździłem na nim potem go zdjąłem, i kliknąłem na reniferka i nagle pojawił się znów dzik, czemu tak jest ze wszystkimi wierzchowcami tak mam proszę o pomoc !!

Opublikowano

Pobugowane tam to jest. Nie pamiętam ale chyba musisz w questlib.lua id zmienić bądź w samym quescie. Jak dorwę się do kompa to mogę ewentualnie powiedzieć co i jak :D

xpt3.png :(

Opublikowano

Nie mam plików Terenza i nigdy nie miałem, więc nie wiem jaki w nich jest syf.

Jednak proponuje ci je wyczyścić, albo usunąć tylko te wierzchowce i dodać po swojemu, na pewno wtedy będą dobrze działały...

Ucz się kolego, bo na gotowcach to się nawet nie pobawisz, wszystko w Metku wymaga trochę logiki i myślenia.

Proszę tutaj masz dobry poradnik jak dodać:

http://www.mpcforum.pl/topic/697501-tut-jak-dodac-nowe-wierzchowce-na-swoj-serwer-mt2/

Co z tym poradnikiem zrobisz to już twoja sprawa.

Możesz go wykorzystać do dodania wierzchowców od nowa, albo po prostu zobaczenia co jest w tych nie tak.

Życzę udanej pracy :)

27yww1c.jpg

Opublikowano

Zobacz quest na wierzchowce i sie skapniesz dlaczego zawsze jest dzik. :)

Poszukaj ID odpowiednich wiechowcow i edytuj w quescie, bo tam jest wszedzie wpisane ID dzika (bodajze pod koniec questa sie zmienia, cos w stylu:

ID Pieczęci - ID wierzchowca tylko w klamrach.

Dokladnie nie pamietam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...